Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Κάποιοι επεχείρησαν να φιμώσουν για μια ακόμη φορά το Δ. Καζάκη και την εκπομπή ΑΕ! Κούνια που τους κούναγε! Λογάριασαν χωρίς το ξενοδόχο Λαό!

Σχόλιο: Κάποιοι αφελείς νόμισαν, όπως και στο παρελθόν, ότι μπορούν να φιμώσουν το Δημήτρη Καζάκη και έτσι αποφάσισαν να κόψουν την καθημερινή εκπομπή του ΑΕ με την Γεωγία Μπάστα, από τη συχνότητα του ΑΡΤ FM ξαφνικά και απροειδοποίητα και μάλιστα στην έναρξη του οικονομικού δράματος της Κύπρου, μόνο και μόνο για να σταματήσει να εκπέμπεται κάθε μη ελεγχόμενη εκτίμηση για το τι ακριβώς συμβαίνει ή τι πρόκειται να συμβεί εκεί.! 

Κούνια που τους κούναγε! Δεν έμαθαν άραγε από τα προηγούμενα κοψίματα ότι δεν μπορεί κανείς να σταματήσει κάτι, αν αυτό είναι επιθυμία και επιλογή  του ίδιου του Λαού;

Και οι οικονομικές και πολιτικές αναλύσεις, όπως και οι εκτιμήσεις  του Δημήτρη Καζάκη  είναι  κατάκτηση του κόσμου, με αποτέλεσμα σε όποια κατάσταση και αν βρεθεί ο Δημήτρης Καζάκης, ο κόσμος  θα τον ανακαλύψει.

Έτσι ακριβώς έγινε και σήμερα. Μία ημέρα δηλαδή  μετά το κόψιμο της εκπομπής ΑΕ και μάλιστα με τον τόσο αγενή τρόπο που έγινε, πολλοί ήταν οι ραδιοσταθμοί, τόσο στα FM όσο και σε  διαδικτυακό περιβάλλον που προσφέρθηκαν να δώσουν φωνή στην εκπομπή του Δ.Καζάκη, όπως πράγματι και έγινε.
Και για το λόγο αυτό, έγινε πραγματικός χαμός επισκεψιμότητας και ακροάσεως! 

Λες και σήμερα όλοι ήταν συννενοημενοι να ακούσουν εκπομπή ΑΕ, με αποτέλεσμα από τα πρώτα λεπτά της εκπομπής ο server  να τεθεί εκτός λειτουργίας! Το σημερινό δεν ξανάγινε! 

Αφήστε λοιπόν τους ανόητους να κόβουν τις εκπομπές του Δημήτρη Καζάκη! 

Πάντως, είμαστε σε θέση να σας πληροφορήσουμε, ότι σε πολύ λιγές ημέρες που θα  λειτουργήσει ο νέος διαδικτυακός  ραδισταθμός που θα φιλοξενεί την εκπομπή ΑΕ, πολλοί θα πάθουν την πλάκα τους και θα χάσουν ακόμη και τον ύπνο τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: