Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Μεγάλη συναυλία για τους τρεις μήνες από το «λουκέτο» στην ΕΡΤ

Ο αγώνας θα συνεχιστεί, διαμηνύουν οι εργαζόμενοι



Κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσική σκηνής και χιλιάδες κόσμου στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής

Συναυλία συμπαράστασης πραγματοποι;ηθηκε στο προαύλιο της ΕΡΤ, με τους καλλιτέχνες να στέκονται στο πλευρό των εργαζομένων και όλοι μαζί να γιορτάζουν τρεις μήνες αγώνων. Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή, βρίσκονται χιλιάδες άνθρωποι που δείχνουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στους εργαζομένους.

Η συναυλία «άνοιξε» με τον Στάυρο Σιόλα περίπου στις 20.00 το βράδυ, ενώ το παρών θα δώσουν μεταξύ άλλων ο Θάνος Μικρούτσικος, Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Στάθης Δρογώσης, ο Μπάμπης Στόκας, ο Λάκης Παπαδόπουλος, και η Αφροδίτη Μάνου.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί, διαμηνύουν την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, οι οποίοι στο κάλεσμά τους νωρίτερα ανέφεραν: «Κλείνουν τρεις μήνες από το απόγευμα της 11 Ιουνίου, που η κυβέρνηση, παράνομα και αντισυνταγματικά, έκλεισε την ΕΡΤ».

«Η κυβέρνηση αποφασίζει να κλείσει την ΕΡΤ. Τρεις μήνες μετά η Ελλάδα παραμένει χωρίς δημόσια ραδιοτηλεόραση, κατά παράβαση και της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας και παρά το τηλεοπτικό μόρφωμα, ειδικά χωρίς ραδιόφωνο, που κατά γενική ομολογία είναι ο πιο άμεσος τρόπος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας σε κάθε χώρο, κάθε στιγμή. Όμως η ελληνική ραδιοφωνία και οι εργαζόμενοι της συνεχίζουν να παράγουν πλήρες πρόγραμμα με πάθος, επαγγελματισμό και αυτοθυσία. Δεν άφησαν ούτε λεπτό τους ακροατές σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό χωρίς την δική τους φωνή. Χωρίς τον πολιτισμό…», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: