Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Καρκίνος: εξαιρετικά σπάνιος στο Ισραήλ




Ο Dr Micha Barchana, δήλωσε πρόσφατα πως το εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό καρκίνου στη χώρα του, συνεχίζει να πέφτει, ειδικά στις μορφές καρκίνου που αφορούν το παχύ έντερο, το στήθος και τους πνεύμονες.
 
Από τα 7,4 εκατομμύρια κατοίκους του Ισραήλ, το 2004, πέθαναν μόλις 152 άνθρωποι από καρκίνο. Καθαρά στατιστικά μας δίνει αυτό ένα ποσοστό 0,4 θανάτων από καρκίνο την ημέρα στο Ισραήλ. Για την ίδια χρονιά το ποσοστό αυτό ανέρχεται σε 601 θανάτους από καρκίνο την ημέρα στη Γερμανία (220.000 άνθρωποι). Στην Αυστρία δε το 2008 πέθαιναν κάθε μέρα 55 άνθρωποι από καρκίνο και στην Ελβετία 40.
 
Μάλιστα από τις στατιστικές των ισραηλινών φαίνεται πως ακόμη και αυτά τα λίγα θύματα καρκίνου αφορούν κυρίως το μη-εβραϊκό πληθυσμό της χώρας, πράγμα που σημαίνει πως ανάμεσα στους εβραίους το ποσοστό καρκίνου είναι ακόμη χαμηλότερο από το 0,4 που αναφέρθηκε παραπάνω...
 
Κάτι ξέρουν? Ζουν οι Εβραίοι με πιο υγιεινές συνθήκες ζωής? Μάλλον όχι, αφού και εκεί ο ένας στους 4 είναι καπνιστής...
 
Το κλειδί βρίσκεται στην αντιμετώπιση της ίδιας της ασθένειας: στο Ισραήλ αντιμετωπίζεται ο καρκίνος με μια ολιστική προσέγγιση που αφορά στην "αποτοξίνωση" τόσο του σώματος, όσο και της ψυχής και του πνεύματος, που αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα για την θεραπεία του "καρκινοπαθή" και υποστηρίζεται με υγιεινή διατροφή.
 
Όπως φαίνεται και από τις ίδιες τις στατιστικές, αυτή η φυσική, ολιστική προσέγγιση λειτουργεί, αλλά η κλασική ιατρική στον υπόλοιπο κόσμο επιμένει ακόμη στις επιθετικές-δολοφονικές χημειοθεραπείες ή ακτινοβολίες και τις επεμβάσεις, ενώ παράλληλα τα ποσοστά καρκινοπαθών αυξάνουν σε όλο τον "πολιτισμένο κόσμο". 
 
Μόνο στην Ευρώπη το 2006 πέθαναν -επισήμως- 1,7 εκατομμύρια άνθρωποι από καρκίνο, ενώ οι γνώστες του ζητήματος πιστεύουν πως στην πραγματικότητα ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος, καθώς πολλοί από τους καρκινοπαθείς πεθαίνουν από τα επακόλουθα της "θεραπείας" τους με αποτέλεσμα στη στατιστική να αναφέρονται ως θάνατοι από προβλήματα "καρδιάς" ή "κυκλοφορικού συστήματος"...
 
Οι αριθμοί δηλώνουν ξεκάθαρα πως σε ένα εκατομμύριο γερμανούς, αντιστοιχούν 2.683 θύματα καρκίνου. Σε ένα εκατομμύριο Ευρωπαίους 2.522 θύματα, ενώ στο Ισραήλ μόλις 21!
Αυτό σημαίνει πως είναι καιρός να στραφούν οι "καρεκλοκένταυροι" του ιατρικού κατεστημένου της δύσης και να δουν τα άπειρα θύματα των "θεραπειών" τους κατάματα και να ελευθερώσουν ενεργά το δρόμο προς τις φυσικές-ολιστικές μεθόδους θεραπείας.
Κι αν εκείνοι δεν το κάνουν, εμείς οι απλοί άνθρωποι μπορούμε ήδη να επιλέγουμε τον τρόπο της θεραπείας μας και να αποφασίζουμε για την υγεία μας.
Ο Dr Hammer π.χ. με τη δική του μέθοδο, όσο και αν κυνηγήθηκε απέδειξε πως μπορεί να θεραπεύει πραγματικά τον καρκίνο με απλά μέσα και ισχυρή ψυχολογική υποστήριξη σε ποσοστό πάνω από 90%! Γιατί  λοιπόν αφήνουμε να μας παρασέρνουν οι "αυθεντίες" σε μεθόδους που όχι μόνο δεν θεραπεύουν, αλλά επιδεινώνουν τη γενικότερη φυσική μας κατάσταση?...
Πηγή: γερμανικό περιοδικό ZeitenSchrift

Δεν υπάρχουν σχόλια: