Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!

Reuters: Διαψεύδει το Κρεμλίνο τα περί προκαταβολής στην Ελλάδα για τον Greek Stream


 Reuters: Διαψευδει το Κρεμλινο τα περι προκαταβολης στην Ελλαδα για τον Greek Stream

 Σχόλιο:
Πότε τελικά θα σταματήσουν οι διαρροές και το μοίρασμα ψεύτικων ελπίδων στον ελληνικό λαό; Τελευταία απόπειρα παραπληροφόρησης, είναι  δηλώσεις αξιωματούχου του ΣΥΡΙΖΑ (μη ονομαζόμενου, στο πλαίσιο της «δημιουργικής ασάφειας») περί δήθεν συμφωνίας της Ρωσίας για προχρηματοδότηση της Ελλάδας, έναντι ενεργειακών, από 3 έως 5 δις. Ευρώ, με μοναδικό σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. 
 Και μετά έρχεται η πανταχούσα της διάψευσης:

«Η Ρωσία δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία με την Ελλάδα προκειμένου να της δώσει από 3 έως 5 δισ. ευρώ», αναφέρει το Reuters

 Η Ρωσία διέψευσε σήμερα δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού "Der Spiegel", το οποίο αναφέρει ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να υπογράψει, ακόμη και την Τρίτη, με τη Μόσχα μια συμφωνία για το αέριο που μπορεί να φέρει 3-5 δισ. ευρώ στα κυβερνητικά ταμεία.   
Το γερμανικό περιοδικό, επικαλούμενο υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο δεν κατονομάζει, γράφει πως η συμφωνία θα μπορούσε "να γυρίσει τη σελίδα" για την Ελλάδα.
"Όχι, δεν υπήρξε κάποια συμφωνία", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ στο ραδιοφωνικό σταθμό Business FM και οι δηλώσεις του μεταδόθηκαν από το πρακτορείο ειδήσεων RIA.


Δεν υπάρχουν σχόλια: