Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Πολύς ο κόσμος στην ομιλία του ΓΓ του ΕΠΑΜ Δ. Καζάκη στην Κόρινθο! Δείτε φωτογραφίες.





Πολύς ήταν  κόσμος που  βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Κόρινθο, στον καφενέ «Αλλότροπον», για να ακούσει τις προτάσεις του ΓΓ του ΕΠΑΜ, οικονομολόγου Δημήτρη Καζάκη, που βρέθηκε στην Κόρινθο και στο συγκεκριμένο καφενέ, μετά από πρόσκληση πολλών θαμώνων του.
Το Δημήτρη Καζάκη συνόδευαν μέλη της ΠΓ του ΕΠΑΜ, στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθούν  με συναγωνιστές της Τ.Ο  ΕΠΑΜ Κορίνθου, αλλά και να έχουν συζητήσεις  και ανταλλαγή απόψεων με πολλούς από τους κατοίκους που παρακολούθησαν την ομιλία του ΓΓ του ΕΠΑΜ.

Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο Δημήτρης Καζάκης αναφέρθηκε,  με συχνές αναφορές, στην τραγική κατάσταση που έχει οδηγηθεί η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, ανέδειξε τις σχέσεις εξάρτησης ανάμεσα στις μνημονιακές πολιτικές και την κυρίαρχη φυσιογνωμία και πολιτική της ΕΕ και ανέλυσε την πρόταση του ΕΠΑΜ, για έξοδο από την κρίση.

«Το ΕΠΑΜ είναι ο μόνος πολιτικός σχηματισμός που θέτει στο επίκεντρο του προβληματισμού τις γενεσιουργές αιτίες της σημερινής γενοκτονίας στην Ελλάδα: τη μετατροπή της χώρας σε δουλοπαροικία χρέους μέσω του ευρώ και την πλήρη απώλεια της εθνικής κυριαρχίας μέσω της συμμετοχής της στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης».

«Προσκομίζουμε τη δική μας πρόταση για έξοδο από τους μηχανισμούς υποδούλωσης, πιστεύουμε στη λογοδοσία και εγγυόμαστε με Νομική Δέσμευση τις προσωπικές μας περιουσίες αν δεν κάνουμε μέσα σε 3 μήνες όσα δεσμευόμαστε, από τη στιγμή που ο λαός μας δώσει τη δύναμη να κυβερνήσουμε την Ελλάδα μας!»
« Οι πολίτες αυτής της χώρας θα απαλλαγούν οριστικά από το υπάρχον πολιτικό σύστημα και θα γίνουν κύριοι του τόπου τους και της ζωής τους ψηφίζοντας την πρόταση του ΕΠΑΜ», είπε μεταξύ άλλων, σε μια συζήτηση που κράτησε περισσότερες από 3 ώρες, με όσους ήλθαν να παρακολουθήσουν την ομιλία του ΓΓ του ΕΠΑΜ.

Οι εντυπώσεις όλων από αυτήν την εξόρμηση και εκδήλωση του ΕΠΑΜ ήταν ιδιαίτερα εξαιρετικές και ελπιδοφόρες για την πορεία του ΕΠΑΜ και την αναγνώριση των μηνυμάτων του.







Δεν υπάρχουν σχόλια: