Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ένωση Εισαγγελέων: Το δικαίωμα έκφρασης της γνώμης των δικαστικών λειτουργών προστατεύεται από το νόμο...



Ανακοίνωση σχετικά με την πειθαρχική έρευνα κατά των συναδέλφων τους, Γιάννη Πενταγιώτη και Βικτώριας Μαρσιώνη εξεδωσε η Ένωση Εισαγγελέων, κατακρίνοντας τον Άρειο Πάγο για την απόφασή του.
 
Με αφορμή την ανάρτηση στο διαδίκτυο απόψεων εισαγγελικών λειτουργών που αφορούν τη...
λειτουργία της Δικαιοσύνης και ανεξάρτητα από το γεγονός της αδυναμίας διάγνωσης της ταυτότητας του συντάκτη τους, λόγω της, κατά κανόνα, ανώνυμης καταχώρισης.
 
Η ανακοίνωση υπενθυμίζει ότι «το δικαίωμα έκφρασης από τους δικαστικούς λειτουργούς της γνώμης τους δημοσίως, προστατεύεται από το νόμο, εκτός αν γίνεται με σκοπό τη μείωση του κύρους της Δικαιοσύνης ή υπέρ ορισμένου κόμματος ή άλλης ορισμένης πολιτικής οργάνωσης».

Υπενθυμίζεται ότι ..χθες ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες διέταξε προκαταρκτική πειθαρχική έρευνα σε βάρος του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, Γιάννη Πενταγιώτη, και της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κεφαλλονιάς, Βικτώριας Μαρσιώνη, ώστε να ερευνηθεί εάν οι δυο εισαγγελικοί λειτουργοί έχουν διαπράξει το αδίκημα της αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς, η οποία δεν συνάδει με το ήθος του δικαστή εντός και εκτός υπηρεσίας


Η πειθαρχική έρευνα διατάχθηκε, καθώς ο κύριος Πενταγιώτης φέρεται ότι ανάρτησε στο διαδίκτυο επιστολή με την οποία επικρίνει το Συμβούλιο της Επικρατείας, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι «οι σοφοί του ΣτΕ επικύρωσαν τα Μνημόνια», ενώ κάνει λόγο για «κυβέρνηση δωσίλογων» η οποία «προσφέρει γη και ύδωρ στους δανειστές».


Την επιστολή αυτή φέρεται ότι επικρότησε η δεύτερη εισαγγελική λειτουργός, Βικτώρια Μαρσιώτη...

crime.gr

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ «ΧΕΙΡΟΣ» ΠΡΟΣ ΑΓΕΛΑΙΕΣ ΟΡΝΙΘΕΣ…
Αυξάνεται με εκπληκτικούς ρυθμούς η στήριξη επώνυμων και ανώνυμων πολιτών, αλλά και bloggers στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων Ιωάννη Πενταγιώτη συντάκτη της επιστολής καταπέλτη κατά της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, και της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κεφαλληνίας κ. Βικτωρίας Μαρσιώνη η οποία φέρεται ναεπικροτεί την επιστολή του συναδέλφου της.
Στο πλευρό τους και η Ένωση Εισαγγελέων της χώρας.
Το διεφθαρμένο κομμάτι της Δικαιοσύνης, φαίνεται να έχει χάσει κατά το κοινώς λεγόμενον "τα αυγά και τα καλάθια". Αυτό δείχνει και η εντολή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, που διέταξε την διενέργεια πειθαρχικής δίωξης των δυο Εισαγγελέων.
Μόνο που αν τολμήσει να την συνεχίσει, θα βρει απέναντί του ισχυρές αντιστάσεις από τον Ελληνικό λαό.
Σε λάθος στόχους κινείστε κ. Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου. Γιατί η ώρα της κάθαρσης, πλησιάζει... και οι ... "καρέκλες" πολλών από εσάς, των .. "λειτουργών" της .. "ανεξάρτητης" Δικαιοσύνης, θα γκρεμιστούν κάνοντας πολύ θόρυβο και δημιουργώντας κουρνιαχτό, που όμως θα σβήσουν πάραυτα...

Πόπη Σουφλή
http://attikanea.blogspot.gr/2012/11/blog-post_3015.html

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΕΘΑ και ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ!

Την παρακάτω επιστολή του Εισαγγελέως Πρωτοδικών Χανίων κ. Ιωάννη Πενταγιώτη φέρεται ότι επικροτεί και η Εισαγγελεύς Πρωτοδικών Κεφαλληνίας κ. Βικτωρία Μαρσιώνη, κατόπιν δε τούτου και, κυρίως, για την φραστική επισήμανση της αθλιότητος της δημοκρατίας, ο γνωστός στυλοβάτης του συστήματος, Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες διέταξε πειθαρχικά μέτρα εις βάρος τους με σκοπό έως και την απόλυσή τους!

Οι "τέντες" συγκαλύψεως ενός διεφθαρμένου κράτους δεν ευαισθητοποιήθηκαν όταν ΔΙΚΑΣΤΗΣ ενώ καταδικάσθηκε για τον ΒΙΑΣΜΟ του ίδιου του παιδιού του ...συνέχιζε να ανεβαίνει στην "έδρα" και να δικάζει!!

Οι "τέντες" κουκουλώματος του διαστροφικού συστήματος δεν ευαισθητοποιήθηκαν όταν ΔΙΚΑΣΤΕΣ κατελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω από αστυνομικούς να ηδονίζονται με υλικό ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΕΝ ΩΡΑ "ΕΡΓΑΣΙΑΣ"!!

Οι "τέντες" προστασίας της όποιας ψυχικής διαστροφής δεν ευαισθητοποιήθηκαν όταν η κόρη του "Πρυτάνεως" Μπαμπινιώτη, ...καθηγήτρια (!!) Φλωρέτα Μπαμπινιώτη εκατηγορήθη να ΒΙΑΖΕΙ ΑΝΗΛΙΚΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ και συνέχισε να παραμένει "εργαζόμενη" στο κορυφαίο Εκπαιδευτήριο (Εκπορνευτήριο;) της δημοκρατικής μας χώρας κατόπιν πιέσεων του υπερηφάνου πατέρα της!!

Οι "τέντες" της συστημικής ΣΗΨΕΩΣ ευαισθητοποιούνται μόνον για να ΦΙΜΩΣΟΥΝ όποιον τολμά να εξεγείρεται ώστε τα συστημικά βίτσια τους να διαιωνισθούν ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Oι λογής-λογής μεγαλοπροστάτες της κρατικής διαφθοράς και των πολιτικών λακέδων της θα πρέπει να έχουν υπ΄ όψη τους ότι τοποθετούνται αντιμέτωποι με το λαϊκό αίσθημα και θα εισπράξουν, οδυνηρά, τα επίχειρα της εθνοπροδοσίας τους!

Εισαγγελέα Ιωάννη Τέντε, ΝΤΡΟΠΗ σου! και σε προκαλώ δημοσία να με μηνύσεις!


Τέλος, είναι μέγα κρίμα, οι μεν "καθ' ύλην αρμόδιοι" ...Μητροπολίτες και Εισαγγελείς να καλούν τους Έλληνες σε ξεσηκωμό, ενώ οι "καθ΄ ύλην πληττόμενοι" να σαπίσουν στο καναπέ!


Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
6977764737


Ανώνυμος είπε...

Ένωση Εισαγγελέων: Το δικαίωμα έκφρασης της γνώμης των δικαστικών λειτουργών προστατεύεται από το νόμο...
Ανακοίνωση σχετικά με την πειθαρχική έρευνα κατά των συναδέλφων τους, Γιάννη Πενταγιώτη και Βικτώριας Μαρσιώνη εξεδωσε η Ένωση Εισαγγελέων, κατακρίνοντας τον Άρειο Πάγο για την απόφασή του.
Με αφορμή την ανάρτηση στο διαδίκτυο απόψεων εισαγγελικών λειτουργών που αφορούν τη...
λειτουργία της Δικαιοσύνης και ανεξάρτητα από το γεγονός της αδυναμίας διάγνωσης της ταυτότητας του συντάκτη τους, λόγω της, κατά κανόνα, ανώνυμης καταχώρισης, η ανακοίνωση υπενθυμίζει ότι «το δικαίωμα έκφρασης από τους δικαστικούς λειτουργούς της γνώμης τους δημοσίως, προστατεύεται από το νόμο, εκτός αν γίνεται με σκοπό τη μείωση του κύρους της Δικαιοσύνης ή υπέρ ορισμένου κόμματος ή άλλης ορισμένης πολιτικής οργάνωσης».

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ κ. Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ, κ. Εισαγγγελεύ, του Αρείου Πάγου.

Πολύ περισσότερο, δεν δικαιύύσθε να προβαίνετε σε ασκήσεις πειθαρχικών διώξεων, εναντίον γενναίων Δικαστικών Λειτουργών, που είχαν την τόλμη, να πουν και να γράψουν δημόσια, όσα λένε εκατομμύρια Έλληνες.
Κι αυτό, διότι ΑΥΤΟΙ, τιμούν το Λειτούργημά τους. Δεν το αντήλλαξαν με θέσεις εξουσίας, δεν καταπάτησαν τον όρκο τους, δεν ηράσθησαν τις πολιτικές εξουσίες, δεν ασέλγησαν πάνω στους απλούς πολίτες εκδίδοντας αποφάσεις καταδικαστικές, επειδή δεν είχαν την αίγλη και το χρήμα να εξαγοράσουν την αθωότητά τους.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ, κ. Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, διότι σιωπήσατε, όταν πρώην και νυν συνάδελφοί σας, απ' όλη την ελληνική επικράτεια, τολμούν και ορθώνουν το ανάστημά τους, καταγγέλλοντας δημόσια και μέσω των ΜΜΕ, την διαφθορά της Δικαιοσύνης.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ, κ. Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, όταν ΑΡΝΕΙΣΘΕ να καταθέσετε δημόσια τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ σας. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ;

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ, κύριε Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, όταν τηρήσατε σιγήν ιχθύος, όταν συνάδελφοί σας του Δικαστικού χώρου (Συμβούλιο της Επικρατείας), εξέδωσαν Απόφαση, σύμφωνα με την οποία το Μνημόνιο που ξεπουλά την πατρίδα μας, θεωρήθηκε ...
"νόμιμο", κατά παράβασιν του Ελληνικού Συντάγματος.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ, κ. Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, όταν γνωρίζετε πολύ καλά την ωμή παραβίαση του Ελληνικού Συντάγματος.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ, κ. Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, όταν τα Μισθοδικεία σας, εκδίδουν θετικές αποφάσεις που αφορούν την μισθοδοσία των Δικαστικών Λειτουργών, την ίδια ώρα που πετάτε στον δρόμο δεκάδες χιλιάδες Συμβασιούχων.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ, κ. Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, όταν στα χέρια σας κρατάτε μηνυτήριες αναφορές για σκάνδαλα μεγατόνων και λιμνάζουν για χρόνια στα συρτάρια κάποιων συναδέλφων σας.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ, κ. Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, όταν ενώ έχουν εκδοθεί καταδικαστικές αποφάσεις για συναδέλφους σας που βίαζαν τα ίδια τους τα παιδιά, και αντί να τους αποτάξετε άμεσα από το Σώμα, τους κρατούσατε στις έδρες τους και δίκαζαν.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ, κ. Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, όταν ζητάτε εξομοίωση του μισθολογίου σας με αυτήν των βουλευτών, όταν κόβονται και οι πλέον πενιχρές συντάξεις εκατομμυρίων συμπατριωτών σας.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ, κ. Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, όταν αποδεχθήκατε παρέμβαση της πολιτικής ηγεσίας σας, να αφαιρέσετε τις αρμοδιότητες δυο έτερων ΕΝΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ των ΚΥΡΙΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΠΟΝΗ και ΣΠΥΡΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ.
Προς τούτο, σας υπενθυμίζω:

Τι παραδέχεται για τη Δικαιοσύνη ο αντεισαγγελέας Γιώργος Κολιοκώστας

Ο αντεισαγγελέας επισημαίνει ότι η Δικαιοσύνη αποκρύπτει την αλήθεια!

Κόλαφο για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης αποτελεί εισήγηση αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αφού όχι μόνο κάνει λόγο για «εισαγγελείς οπισθοφύλακες και απλούς θεατές», αλλά αποκαλύπτει ότι η δικαιοσύνη «αποκρύπτει την αλήθεια (σ.σ. κοινώς κουκούλωμα) σε θέματα που την αφορούν».
Ο «θησαυρός» των αποκαλυπτικών αυτών στοιχείων περιλαμβάνονται στην εισήγηση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιώργου Κολιοκώστα προς το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση του στις αρχές του περασμένου μήνα για την αντικατάσταση ή μη των δύο οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη.
Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου (αρ. 9/2012) που καθαρογράφτηκε περιέχει εξαιρετικά στοιχεία, διόλου κολακευτικά για τους δύο εισαγγελείς, ενώ περιλαμβάνει σοβαρές καταγγελίες για τη στάση της πλειονότητας των εισαγγελικών λειτουργών αλλά και για νοοτροπίες που επικρατούν στην ίδια τη δικαιοσύνη.

Ο κ. Κολιοκώστας, ήταν απορριπτικός ως εισηγητής στο ερώτημα του υπουργού Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου για την αντικατάσταση των δύο εισαγγελικών λειτουργών που οι ίδιοι είχαν ζητήσει. Ωστόσο, οι επισημάνσεις του στην μακρά και λεπτομερή εισήγηση του, κυρίως για τη λειτουργία της δικαιοσύνης και για τη στάση της πλειονότητας των συναδέλφων του διόλου τιμητική είναι για το δικαστικό σώμα.

Θα μπορούσα να σας απαριθμήσω δεκάδες ή και εκατοντάδες ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ, κ. Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, αλλά θεωρώ,οτι η ρήσις του Θουκυδίδη, σας ταιριάζει γάντι...
Και φυσικά, δεν απευθύνομαι προσωπικά σ' εσάς, κ. Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, αλλά στο μέρος εκείνο της ηγεσίας της Δικαιοσύνης και όχι μόνο, που καταπάτησε τον όρκο της και δεν λειτούργησε ως όφειλε υπέρ του Δικαίου.

Ανώνυμος είπε...

Εσας προσωπικά, σας αφορά μόνο το τμήμα εκείνο που αναφέρεται στην πειθαρχική δίωξη που φέρεστε να έχετε προβεί, εναντίον των δυο ΕΝΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, ΚΥΡΙΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΗ και ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΜΑΡΣΙΩΝΗ, οι οποίοι είχαν το ΘΑΡΡΟΣ και την ΑΝΔΡΕΙΑ να δημοσιοποιήσουν αυτό που λένε εκατομμύρια Έλληνες.

Θα σας συμβούλευα μάλιστα, να ακυρώσετε την Πειθαρχική Δίωξη εναντίον τους, γιατί πιστεύω, πως ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου...
Όταν η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ κ. Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου.
Κοινώς... βγάζετε τον σκασμό!

Υ.Γ. 1. Θα ήθελα να αποφύγω ακόμα και τη χρήση της προσφώνησης "κυριε", αλλά τούτο δεν καθίστατο δυνατόν, λόγω της ευγενείας που με διακρίνει.
Υ.Γ. 2. Η φωτογραφία είναι σατυρική... ελπίζω να το αντιλαμβάνεστε και δεν έχει καμία μομφή προς το πρόσωπό σας..Το DARK SIDE OF THE LAW , όμως, ΙΣΧΥΕΙ

ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Πόπη Σουφλή
Διαχειρίστρια του blog attikanea
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΛΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν φεύγω από τον Άρειο Πάγο
Σχόλιο attikanea: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ Ι. ΤΕΝΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ... "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΘΕΜΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (29-5-2011)

http://attikanea.blogspot.gr/2012/11/blog-post_5383.html

Ανώνυμος είπε...

Η πειθαρχική δίωξη που διέταξε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάκου Ι. Τέντες εναντίον το ΕΝΤΙΜΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΧΑΝΙΩΝ, ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΗ, επειδή τόλμησε να χαρακτηρίσει "κατοχική χούντα" την δωσίλογη κυβέρνηση, θα γίνει η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι, για την τραγωδία που ζούμε ως λαός.
Τα attikanea, θα σταθούν στο πλευρό του Εισαγγελέα κ. Ιωάννη Πενταγιώτη και θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους στον αγώνα κατά της.. "ανεξάρτητης Δικαιοσύνης", που φέρει την πρώτη και μεγαλύτερη ευθύνη για το κατάντημα του σάπιου πολιτικού συστήματος και της διαφθοράς.
Το παρακάτω κείμενο, αποκαλύπτει επώνυμα το μέγεθος της διαφθαρμένης Δικαιοσύνης (ευτυχώς, όχι στο σύνολό της).
Πιστεύουμε ακράδαντα, πως ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ να σωθεί η πατρίδα μας.
Φτάνει να δούμε τους πραγματικούς ενόχους της τραγωδίας της και εναντίον τους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ως λαός.
ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!

Πόπη Σουφλή

http://attikanea.blogspot.gr/search?updated-max=2012-11-20T15:27:00%2B02:00&max-results=30&start=30&by-date=false

Ανώνυμος είπε...

Στη «λαιμητόμο» του παρακράτους η δικαστικός Μαρία Μαργαρίτη
(Η είδηση «πνίγηκε» από τα ΜΜΕ)
Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.
Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.
Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!
Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στοYouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη ‘Embedding disabled by request’).
Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.
Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Τέτοια mail πρέπει να γίνονται forward.

Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε.
Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.
Κοσμάς Ν. Ζαχαράτος
δικαστής Γρεβενών

Ανώνυμος είπε...

Η είδηση, έφτασε στα attikanea, ως σχόλιο και την αναρτώ άμεσα, καλώντας ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες που δεν έσκυψαν τον τράχηλο στις προδοτικές κυβερνήσεις των τελευταίων τουλάχιστον τριών χρόνων, να σταθούμε δίπλα στον ΗΡΩΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΗ, ορθώνοντας ασπίδα προστασίας γύρω από τις έντιμες και ανεξάρτητες φωνές της Δικαιοσύνης, εναντίον της ηγεσίας της διαπλεκόμενης Δικαιοσύνης.
Κύριε Τέντε, σας προκαλώ, και σας προσκαλώ, ως ΕΛΛΗΝΙΔΑ, πρώτα να αποκαλύψετε τα λαμόγια που επώνυμα σας κατήγγειλα, και μετά ... συζητάμε και για τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΧΑΝΙΩΝ, ΚΥΡΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΗ.

Σας έθιξαν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που υπηρετείτε, κύριε Τέντε;
Διότι γνωρίζετε πολύ καλά, ότι οι δικές σας σιωπές (και δεν μιλώ σε προσωπικό επίπεδο, αλλά ως δικαστές), έθρεψε το τέρας της διαφθοράς και της διαπλοκής σε όλο τον δημόσιο βίο.
Όταν αιρετοί με ατράντακτα επίσημα και δημόσια έγγραφα, αθωώνονται, όταν βρίσκονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου, όταν ως "Δικαιοσύνη" είστε επιεικείς σε ότι έχει σχέση με τις εξουσίες ενώ αντιθέτως ρίχνετε βαριές καμπάνες στους φτωχούς και τους ανύμπορους, όταν ρίχνετε στα μαλακά συναδέλφους σας που αποδείχθηκαν επίορκοι, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ να προβαίνετε σε ενέργειες εναντίον ΕΝΤΙΜΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, που είχαν το θάρρος και την τόλμη να αποκαλέσουν τις προδοτικές κυβερνήσεις με το όνομα που τους αξίζει. .

Πρώτα θα μας πείτε, κύριε Τέντε, ποιοί κρύβονται πίσω από το σκάνδαλο του Κωπηλατοδρομίου, που το έχετε (ως Δικαιοσύνη) επτά χρόνια στα χέρια σας και δυό μισυ χρόνια προσωπικά εσείς ως μηνυτήρια προσωπική αναφορά μου.
Πρώτα θα μας πείτε, ΓΙΑΤΙ δεν έχετε προβεί στην σύλληψη και την προφυλάκιση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργού Οικονομικών επί κυβερνήσεως ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και μετά.. συζητάμε και για τα υπόλοιπα.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ, κύριε ΙΩΑΝΝΗ ΤΕΝΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΟΠΟΥ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΙΩΚΕΤΟ!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΠΟΛΛΟΊ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!
ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΣ, κύριε ΤΕΝΤΕ, ΟΤΙ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΗΣ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΩΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ!

Χωρίς καμία εκτίμηση προς το πρόσωπό σας,

Επωνύμως

Πόπη Σουφλή

http://attikanea.blogspot.gr/2012/11/blog-post_789.html#more