Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Σημείωση: Το κείμενο που ακολουθεί είναι ένα απόσπασμα από άρθρο του Δημήτρη Καζάκη, που δημοσιεύτηκε στις 25.3 .2012! Προφητικό ή καλή γνώση των οικονομικών και πολιτικών δεδομένων;Σήμερα όταν διάφοροι  οικονομολογούντες έρχονται να ακουμπήσουν στις εκτιμήσεις αυτές, θυμόμαστε πολύ καλά  την περίοδο εκείνη που μειδιούσαν, τώρα τι ακριβώς να πούμε; 

" Η ανατροπή των Μνημονίων και η καταγγελία των Συμφωνιών με τις οποίες μας αλυσόδεσαν ερήμην μας, είναι ο μόνος δρόμος για να αποκατασταθεί η σταθερότητα πρώτα και κύρια για την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού. 

Για να αρχίσει ξανά ο Έλληνας να ελπίζει ότι ο ίδιος και τα παιδιά του θα βρίσκουν δουλειά με προοπτική στην πατρίδα τους και με εισόδημα που θα εξασφαλίζει την ευημερία τους, τον οικογενειακό τους προγραμματισμό, την αξιοπρέπειά τους.


Όμως για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι: Πρέπει με κάθε τρόπο να ξεπλυθεί η χώρα από την σύγχρονη κόπρο του Αυγεία. Από ολόκληρο τον συρφετό πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων, που ρήμαξαν για δεκαετίες αυτήν την έρμη τη χώρα και την οδήγησαν στην χρεοκοπία. 

Πρέπει εμείς οι ίδιοι, εμείς η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, να πάρουμε την χώρα στα χέρια μας. 

Πρέπει να πιστέψουμε επιτέλους ότι αυτός ο ευλογημένος τόπος μας ανήκει. Όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη. Και μας ανήκει όχι για να τον πουλήσουμε σε τιμή ευκαιρίας, αλλά για να εξασφαλίσουμε το μέλλον μας και το μέλλον των γενιών που έρχονται.

Κι όταν γίνει αυτό ακόμη κι ο πιο φοβισμένος Έλληνας σήμερα θα ανακαλύψει με έκπληξη πόσο γρήγορα ανατάσσεται αυτή η χώρα, πόσο γρήγορα μπορεί να δει γνήσια βελτίωση στην ίδια την ζωή του και τις προοπτικές του"

Δημοσιεύτηκε στο Χωνί, 25/3/2012.

1 σχόλιο:

macgyver είπε...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι αλλιως α) Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ, και β) ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ.!!

Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι ...ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!