Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ 154 ΨΗΦΟΥΣ




Η κυβερνητική πλειοψηφία αφού αύξησε τη δύναμή της κατά 1 ψήφο από μετεγγραφή, όπως συνηθίζεται να λέγεται σήμερα η αποστασία, πέρασε και το πολυνομοσχέδιο λαιμητόμο . Βέβαια αυτό ήταν αναμενόμενο αφού όπως λέει και ο λαός μας , «μια φορά προδότης πάντα προδότης»

Τώρα τι και αν από αυτά που ψηφίζουν αυτοί οι λεγόμενοι βουλευτές,  ο κόσμος χάνει την περιουσία του, χάνει το επίδομα του, του κόβουν με το έτσι θέλω το δικαίωμα στην απεργία;  Αυτοί πιστεύουν ότι πράττουν το καλό, αλλά δεν ξέρουν ότι θα έρθει και ο καιρός που οι προστάτες τους, αφού τους στύψουν  και πάρουν από τη ψήφο τους ολόκληρη την Ελλάδα, μετά θα τους πετάξουν σαν σκουπίδια που είναι. Και τότε, θα χρειαστεί να απολογηθούν στον ελληνικό λαό.

Σήμερα τα μέλη του ΕΠΑΜ έκαναν το καθήκον τους και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Μετώπου και παρά τα εμπόδια που υπήρχαν από την απεργία των ΜΜΕ, έδωσαν βροντερό παρόν με τα λάβαρα  και τις πικέτες τους και με πορεία μέσω της οδού Σταδίου, ήρθαν στο Σύντηγμα και κατέλαβαν το πεζοδρόμιο  μπροστά από τη Βουλή.

Παρέμειναν  εκεί μαζί με άλλες πολιτικές δυνάμεις, μέχρι την ώρα που τα ΜΑΤ άρχισαν τους γνωστούς ψεκασμούς!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: