Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Τζόγος η χρυσοφόρα επένδυση της Ελλάδας!




Είναι Νομοτέλεια!  Σε όποια χώρα υπάρχει φτώχεια, δύο πράγματα αναπτύσσονται: Τζόγος και Πορνεία! Παραδείγματα χωρών πάμπολλα, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη αναφορά.

Αναφέρεται  όμως ο «παράδεισος» του τζόγου η Ελλάδα, που πήρε μεγάλες  διαστάσεις τα χρόνια της κρίσης.

Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων(ΕΕΕΠ), έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία… …….τζόγου, από τα οποία προκύπτει ότι, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πόνταραν πάνω από 16 δις. ευρώ το 2018 από τα οποία:  13, 2 δις. ευρώ προήλθαν από τα νόμιμα τυχερά παιχνίδια. Στο ποσό αυτό προστίθεται και ο τζίρος από τις διάφορες  μηχανές παιχνιδιών(VLTs), που ξεπέρασε τα 3 δις. ευρώ και άλλα τόσα από τα τυχερά παιχνίδια διαδικτύου.

Αυτή  λοιπόν η ανάπτυξη προωθείται με την ίδρυση των νέων KAZIΝΟ σε Κηφισιά και Ελληνικό;
Ποντάρεται η ανάπτυξη στο ξεζούμισμα των Ελλήνων, ιδιαίτερα του ασθενέστερου οικονομικά πληθυσμού;

Τα παραδείγματα των KAZINO στα Σκόπια αλλά και του ΚΑΖΙΝΟ στο Λουτράκι και στην Πάρνηθα, μας δείχνουν τα αποτελέσματα στον αγροτικό πληθυσμό, στους ελεύθερους επαγγελματίες και τους δημόσιους υπαλλήλους αντίστοιχα.


Αυτά τα στοιχεία υπάρχουν,  όσο δε για την πορνεία, αυτή μάλλον δεν καταγράφεται επίσημα, για ευνότους λόγους!Μια βόλτα όμως περί την Ομόνοια, ακόμα και μεσημέρι, αλλά και στην παραλιακή μετά τις 12μμ δείχνει την κατάσταση της μη νόμιμης εργασίας......γιατί η νόμιμη είναι εγκατεστημενη  παντού !

Δεν υπάρχουν σχόλια: