Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Οι φωταψίες της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης(ΔΕΘ) έσβησαν, το αποτέλεσμα; Μία από τα ίδια!




Και ξαφνικά μπήκαμε στον αστερισμό της NOVARTΙS, οπότε στη ΔΕΘ τα μεγάλα φώτα ΝΕΟΝ, τα αστραφτερά περίπτερα των κρατικών οργανισμών, που έχουν κυρίαρχη προβολή και κάπου γύρω τα περίπτερα των επιχειρήσεων, που υποτίθεται ότι  για την προβολή αυτών γίνονται, ως διά μαγείας έχουν εξαφανιστεί.

Φυσικά δεν μπορεί να είναι διαφορετικά, θα πει κανείς, αφού η Διεθνής Έκθεση τελείωσε και εδώ να συμφωνήσουμε. Όμως, αν τώρα ρωτήσουμε το χ ανυποψίαστο πολίτη ή ακόμα και τον περισσότερο «ψαγμένο»,  τι ακριβώς θυμούνται  διαχρονικά από την περίοδο των Διεθνών Εκθέσεων στη Θεσσαλονίκη, είναι σίγουρο ότι θα συμφωνήσουν  και οι δύο κατηγορίες, ότι θυμούνται τα στημένα παλκοσένικα  των εξαγγελιών των κυβερνήσεων και των καταγγελιών των αντιπολιτεύσεων!! Ωμά η αλήθεια!

Αλλά και τα ΜΜΕ δεν προβάλλουν τίποτα παραπάνω από όσα θα πουν οι πολιτικοί αρχηγοί, άντε και στο να αναφερθούν στα μέτρα τάξεως και τον αριθμό των αστυνομικών που θα τα επιβάλουν και με κάποιες επιλεκτικές  εικόνες από συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας συνδικάτων, συλλογικοτήτων κλπ, με την ευκαιρία της ΔΕΘ και της ανόδου εκεί του συνόλου της κυβέρνησης!

Τελικά να συμφωνήσουμε ότι, η ΔΕΘ είναι η μοναδική διεθνής έκθεση στον κόσμο,  που γίνεται για τους πολιτικούς!! Καταλαβαίνουμε όλοι ότι αν μία χρονιά αποφασιστεί ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ το πόδι του στη ΔΕΘ, αυτή μπορεί ακόμη και να αναβληθεί, χωρίς να πάρει είδηση κανείς την απουσία της;  

Δεν υπάρχουν σχόλια: