Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Με τα χρήματα των Ελλήνων κάνουν επενδύσεις στο Ελληνικό για το δικό τους όφελος!

Αυτό το ειδειλιακό τοπίο θα το πληρωσουμε εμείς για να το απολαμβάνουν άλλοι και ότι κοκκαλο  περισέψει στο ...."ποπολο"
ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!
Lamda Development: Δάνειο-Μαμούθ για το Ελληνικό και Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου!
Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτό είναι το σχέδιο για να τα «κονομήσει» η Εταιρεία συμφερόντων Λάτση.
Τα 300 εκατ. ευρώ που καμαρώνει ο υπουργός Α. Γεωργιάδης ότι  θα μπουν στα ταμεία του κράτους, μετά και τις τελευταίες  διατυπώσεις υπέρ των παραχωρησιούχων,  θα προέλθουν από  την αφαίμαξη του κοσμάκη!
 Ναι ακριβώς έτσι είναι και αυτό γράφεται στα ψηλά γράμματα κάποιου σχολίου στη σημερινή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, που απεκάλυψε στην πρωινή του εκπομπή ο Ν. Χατζηνικολάου.!
Δηλαδή η Lamda Development  δεν θα βγάλει ούτε τσακιστό χαρτονόμισμα από τα δικά της χρήματα.  Θα πάρει δάνειο από τις χρεοκοπημένες τράπεζές μας, που με χρήματα του ελληνικού λαού διασώθηκαν» τρόπος του λέγειν και έρχεται  τώρα ο κ. Λάτσης να πάρει τα 300 εκατ. να τα δώσει ως προκαταβολή στο κράτος και με την ησυχία του να πουλήσει γη και αέρα στο Ελληνικό και να εισπράξει τα 10πλάσια για το καζίνο και τους 4-6  ουρανοξύστες,!!  
Και εδώ να μην ξεχνάμε ότι αυτά τα ίδια, ο Τσίπρας και η παρέα του τα σχεδίασαν, τα ψήφισαν και τα παρέδωσαν έτοιμα στη νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη να τα υλοποιήσει.!! Καθαρά λόγια!!
Παράλληλα, ετοιμάζεται και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Lamda Development,  το ακριβές ύψος, ο χρόνος υλοποίησης αλλά και ο τρόπος κάλυψης του οποίου δεν έχουν οριστικοποιηθεί. Δηλαδή ;  Πάλι οι εταιρείες - μέτοχοι θα πληρώσουν για τον κ. Λάτση!!
Αυτή είναι η μεγάλη επένδυση και χρήματα που θα εισρεύσουν στην αγορά υποτίθεται, αλλά δεν μας είπαν ότι αυτά θα προέλθουν  από τα τις τσέπες των φορολογουμένων Ελλήνων! Με τις υγείες μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: