Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Λίγα από τα κατορθώματα της Ελληνικής Διοίκησης



1.     Είμαστε ανίκανοι ως κράτος, ακόμα και για να πάρουμε, πολύ δε περισσότερο για να αξιοποιήσουμε χρήματα που δικαιούμαστε ως χώρα!! Απόδειξη; Από τα 19,7 δις, ευρώ των κονδυλίων ΕΣΠΑ για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 απορροφήσαμε μόλις τα 4,9 δις ευρώ, ήτοι το 25%.

Έτσι καταλαβαίνουμε γιατί δεν προχωράνε σχεδιασμένα έργα, γιατί δεν πληρώνονται έγκαιρα οι υπεργολάβοι και συνεπακόλουθα οι εργαζόμενοι στα εργοτάξια, γιατί μεγάλα δημοτικά έργα δεν προχωράνε και άλλα πολλά!


2.     2,2 δις ευρώ χρωστάει στην Αγορά το Δημόσιο! Από αυτά τα 546 εκατ. ευρώ οφείλονται σε Νοσοκομεία και τα 594 εκατ. ευρώ στα Ασφαλιστικά Ταμεία!


Έτσι καταλαβαίνουμε γιατί  επικρατεί αναστάτωση στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας εξαιτίας του «εμπάργκο» που τους έχουν κηρύξει οι προμηθευτές, γιατί παρατηρούνται ελλείψεις σε νοσοκομεία ακόμα και σε βασικά αναλώσιμα υλικά, όπως γάζες, καθετήρες, γάντια, σύριγγες ακόμα και σκωραμίδες (πάπιες), γιατί οι ασφαλισμένοι στα διάφορα ταμεία δεν λαμβάνουν ούτε για αυτά που έχουν πληρώσει όλα τα χρόνια που ήταν ασφαλισμένοι και άλλα πολλά.

Πηγή: Το ΠΑΡΟΝ της Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια: