Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ποιοι εκλέγονται στην Αντιπεριφέρεια Ανατ. Αττικής

Παρασκευή, 17 Δεκέμβριος 2010 16:43 Εφημερίδα ΕΒΔΟΜΗ

Οπως είναι γνωστό, από 1ης Ιανουαρίου η αιρετές Νομαρχίες καταργούνται. Τη θέση τους καταλαμβάνουν οι αιρετές Αντιπεριφέρειες(!) με μία Περιφέρεια Αττικής και Περιφερειάρχη τον Γιάννη Σγουρό.
Στην Ανατολική Αττική Αντιπεριφερειάρχης εξελέγη η Χρυσάνθη Κισκήρα και το σύνολο των περιφερειακών συμβούλων (πλειοψηφίας και μειοψηφίας) είναι έντεκα.

Η πλειοψηφία είναι μειοψηφία!
Βέβαια εδώ παρατηρείται το φαινόμενο η πλειοψηφία να είναι μειοψηφία!! Δηλαδή από τους έντεκα συμβούλους, οι πέντε είναι της πλειοψηφίας και οι υπόλοιποι έξη της μειοψηφίας.
Τους παρουσιάζουμε:

Αφεντούλη Δέσποινα, Αντώνης Γάκης, Γιάννης Δημόπουλος, Δημοσθένης Μπαρούτας και Γιώργος Σμέρος της πλειοψηφίας.

Χάρης Δαμάσκος, Αθαν. Αυγερινός, Νάσος Αθανασίου, Γιάννης Γκιόκας Γιώργος Βαρεμένος και ο Χρήστος Γουδής όλης της μειοψηφίας.

ΥΓ: Κατά πληροφορίες που έχουμε, η κατανομή των εδρών στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συζητήθηκε σήμερα Δευτέρα 20/12 στο Πρωτοδικείο Αθηνών και αναμένονται οι τελικές ανακοινώσεις για το ποιοί τελικά καταλαμβάνουν τις έδρες στο νέο Δήμο.
Όπως εχουμε αναγράψει σε παλαιότερη ανάρτηση, το έργο της κατανομής δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση, γιατί απαιτούσε ερμννεία του Νόμου που δεν ήταν και τόσο απλή.
Ορισμένοι θεώρησαν ότι μπορούν να προδικάσουν το αποτέλεσμα και έσπευσαν να ανακονώνουν ονόματα.
Να δούμε τώρα αν θα δικαιωθούν από τις βεβιασμένες ενέργειές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: