Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ευχαριστήρια Επιστολή Προς τους Δημότες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Με την απόφαση του πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, δόθηκε τέλος σε μια μακρά περίοδο αναμονής, για την κατανομή των εδρών και την ανακήρυξη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και συνεργαζόμενος ως δημοτική παράταξη της Βάρης, με το Συνδυασμό Νέα Πορεία για Ποιότητα Ζωής, του υποψήφιου Δημάρχου Ανδρέα Κάσδαγλη, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά τους Συνεργάτες και Φίλους μου στη Βάρη, καθώς επίσης και τους Συμπολίτες μου εκείνους από όλες τις Περιφέρειες του ενιαίου Δήμου που με στήριξαν στις εκλογές, αλλά και όλους εκείνους που για άλλους λόγους είχαν μία διαφορετική επιλογή στη δεδομένη στιγμή. Όλους ανεξαίρετα τους εκτιμώ βαθύτατα.

Στην παρούσα δημοτική περίοδο, έστω και αν κατέλαβα την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου μας στη Βάρη, με την ερμηνεία που δόθηκε στον εκλογικό Νόμο, δε συμμετέχω στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Παρά ταύτα όμως, θα είμαι παρών στα δημοτικά θέματα, πρόθυμος πάντα να συμβάλω εποικοδομητικά σε κάθε καλή προσπάθεια για το καλό του Δήμου μας.

Ερχόμενος στο πνεύμα των εορτών, εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους Δημότες του ενιαίου Δήμου, Καλά Χριστούγεννα, με την ελπίδα ζωντανή για μία δημιουργική Νέα Χρονιά.

Δημήτρης Κυπριώτης
Επικεφαλής της Δημοτικής Ανανέωσης Βάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: