Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!



 Φίλες και Φίλοι,

 Μετά από μια περιπετειώδη και αντιδημοκρατική προκήρυξη εκλογών, που έγινε από μία αντιδημοκρατική κυβέρνηση με δοτό πρωθυπουργό και χωρίς να τοποθετηθεί κανένας υπηρεσιακός υπουργός, επιτέλους Ήλθε η Ώρα του Λαού για να εκφραστεί στις κάλπες που τελικά φαίνεται ότι θα στηθούν την προσεχή Κυριακή  6 Μαΐου!

 Τώρα πλέον ήλθε η ώρα που ο Κυρίαρχος Λαός  έχει τον πρώτο και τον κύριο λόγο!

Παρά το γεγονός ότι οι υποτακτικοί της Τρόικας προσπάθησαν να στήσουν σκηνικό εκλογών σε χρόνο ρεκόρ, μεσολαβούσης μάλιστα της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα, με σκοπό να πιάσουν απροετοίμαστους ψηφοφόρους και κόμματα, ιδιαίτερα τα λεγόμενα ‘’μικρά’’, τελικά κατόρθωσαν να φέρουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.  

 Η ετυμηγορία του Λαού την Κυριακή, από όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, θα είναι όχι μόνο  καταδικαστική για το δικομματισμό και όλους τους συνοδοιπόρους του στο δρόμο των Μνημονίων, αλλά και εξευτελιστική για την ιστορία τους.

 Η σημερινή κατάσταση είναι φανερό πλέον ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ και γιαυτό  θα  ανατραπεί.!

Ο Λαός με την ψήφο του θα σβήσει στην κυριολεξία κάθε κομματικό οργανισμό που είναι υπεύθυνος  όχι μόνο για την σημερινή οικονομική  κρίση, αλλά και για το γενικότερο  κατάντημα της χώρας μας.

 Μέχρι σήμερα ο Λαός μας αντιστάθηκε στα ψέματα και στις σειρήνες και τώρα ξεπερνώντας φόβους, τεχνητά διλήμματα και δισταγμούς, είναι έτοιμος  να τιμωρήσει. σκληρά όλους όσους έπαιξαν ακόμη και με την αξιοπρέπειά του.

Και αν ο κάθε ψηφοφόρος σκεφτεί ότι αμέσως μετά τις εκλογές του έχουν έτοιμα   νέα μέτρα φτώχειας 21 περίπου Δισεκατομμυρίων ευρώ,(14-16 που έχουν προϋπολογιστεί και 5-6 από  αυτά που δημιούργησε η αγορά ομολόγων λίγο πριν από το κούρεμα!)  που  θα φέρουν νέες απολύσεις, νέα χαράτσια, νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, τότε πως αλλιώς θα πρέπει να ενεργήσει εκτός από το να τους στείλει στα τάρταρα; Εκτός από το να τους εξαφανίσει από το πολιτικό σκηνικό;

Αλλά για να μπορέσει να υπάρξει και πάλι κάποια  ελπίδα στην Ελλάδα, στις Ελληνίδες και τους Έλληνες  και για να μην εφαρμοστούν τα παραπάνω, θα πρέπει ο κάθε ψηφοφόρος(ακόμη και αυτός που δηλώνει αδιάφορος για τα πολιτικά) να σκεφτεί λίγο πριν πάει ή ακόμη και πριν σταθεί πάνω από την κάλπη:

Ποιος του πήρε τις οικονομίες του με την απάτη-φούσκα του Χρηματιστηρίου;
Ποιοι τον χρέωσαν με Τρισεκατομμύρια για τους εξοπλισμούς;
Ποιοι δημιούργησαν τους Κομματικούς στρατούς και τους ενέταξαν στο Δημόσιο για να τους πληρώνει ο Λαός.
Ποιοι έφαγαν τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων με τα Δομημένα Ομόλογα και τώρα δεν μπορούν τα Ταμεία Ασφάλισης να δώσουν συντάξεις;
Ποιοι σκλάβωσαν τον Λαό οικονομικά με τις υπερτιμολογήσεις έργων, ακόμη και με την ευκαιρία των Ολυμπιακών αγώνων;
Ποια κόμματα και ποιοι βουλευτές ήταν στις λίστες των διάφορων εταιρειών (SIEMENS, κλπ).
Ποια κόμματα, ακόμα και σε στιγμή ολοκληρωτικής φτώχειας και πτώχευσης πήραν 30 εκατομμύρια ευρώ για να κάμουν εκλογές;

Και τότε ας ετοιμάσει να ρίξει τη ψήφο του. Τότε είναι σίγουρο ότι  θα έχει αποφασίσει και σωστά.

 Φίλες και Φίλοι

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ), κάνοντας πράξη τις αποφάσεις του 1ου Συνεδρίου του, τόσο ως προς την πολιτική των συμμαχιών, όσο και ως προς την κάθοδο για εκλογές, σε χρόνο ρεκόρ, χωρίς κομματικά επιτελεία, χωρίς πόρους και χωρίς τεχνική υποδομή, με μόνο εφόδιο τη θέληση των μελών και φίλων του κατόρθωσε έναν πραγματικό άθλο. 

 Κατόρθωσε όχι μόνο να συγκροτήσει ψηφοδέλτια με τις προτάσεις των πυρήνων του, αλλά να πραγματοποιήσει ένα προεκλογικό εθελοντικό αγώνα που δύσκολα συναντά κανείς ακόμη και σε κόμματα με παράδοση στον τομέα αυτόν.

Σήμερα τελευταία ημέρα πριν από την κάλπη, το Ε.ΠΑ.Μ με το κοινό ψηφοδέλτιο του ΟΧΙ, αποκλεισμένο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ  ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΟΙΚΑΝΑ ΜΜΕ, είναι έτοιμο να κάνει τη μεγάλη έκπληξη των εκλογών και θα την κάνει. 

Εμείς καλούμε την κάθε Ελληνίδα και τον κάθε Έλληνα  να στηρίξει το ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ του ΟΧΙ  με τη διαβεβαίωση ότι, την ίδια εντιμότητα και την ίδια υπεύθυνη εθνική-πατριωτική και δημοκρατική  θέση που έχει τηρήσει το Μέτωπο και οι μαχητές – αγωνιστές του  μέχρι σήμερα, την ίδια ακριβώς θέση και στάση  θα εξακολουθήσει να τηρεί και με την είσοδό του στη Βουλή, που θα  αποτελέσει  μια συνέχεια των αγώνων των πλατειών.

Φίλες και Φίλοι,

Στο χέρι όλων μας  είναι να γίνει το Μέτωπο του ΟΧΙ  μεγάλο και να του ανατεθεί από  τον Ελληνικό Λαό να διαδραματίσει εκείνον  τον ρόλο  που του αρμόζει  στο νέο  πολιτικό περιβάλλον  που διαμορφώνεται.

Εμπρός και με τη Νίκη!.

ΥΓ: Σαν υποψήφιος Βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΟΧΙ στην Περιφέρεια Αττικής, ζητώ τη στήριξη όσων πιστεύουν ότι θα μπορέσω να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου με γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας και του Λαού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: