Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Καθηγήτρια σε Σαμαρά: "Μιλάς σαν να'σαι ο πρωτοπλαστος"



ΣΧΟΛΙΟ: Ποιος είναι εκπρόσωπος του Λαού στην περίπτωση αυτή που αποθανατίζει το video;

Ακούγονται συσωρευμένα μαθήματα δημοκρατίας, μαθήματα πολιτικής, μαθήματα θάρους και κυρίως μαθήματα αξιοπρέπειας, από μια απλή καθηγήτρια προς  ένα βαρύ όνομα της πολιτικής οικογενειοκρατίας, αρχηγό κόμματος και μετέπειτα μέχρι και σήμερα υποτιθέμενο Πρωθυπουργό της Ελλάδας, που κάθεται αποσβωλομένος και ψελίζει κάτι παιδιάστικες δικαιολογίες, απέναντι στον καταιγισμό των επιχειρημάτων και των γιατί! 

Και το αποκορύφωμα στην πρόταση να φύγετε όλοι, να παραιτηθειτε γιατί δημιουργήσατε αυτό το εκτρωμα και να αφήσετε τον κόσμο να βρει το δρόμο του, ήταν μια απάντηση του ...τιποτα! 

Και  το ποιο  ωραίο στην αντερώτηση ''Και εσείς σε κόμμα δεν ανήκετε ; '' με υπονοούμενο και καλά ότι κάπου στα κόμματα της αριστεράς ανήκει η καθηγήτρια, παίρνει την απάντηση.

 ''Όχι δεν ανήκω σε κόμμα του συστήματος, ψηφίζω κόμμα που ανήκει στο 19% αυτών που δεν σας ανέχονται''.
 
 Αυτές είναι οι Ελληνίδες, από αυτές τις μάνες βγαίνουν οι ήρωες, από τέτοιους ανθρώπους αυτός ο τόπος δεν μπορεί ποτέ να δοθεί βορρά σε συμφέροντα μιας χούφτας ανίκανων πολιτικών, που το σύστημα προωθεί και βάζει πάνω στο σβέρκο των Ελλήνων, για να εφαρμόζουν πολιτικές βαρβαρότητας και εξαθλείωσης προς χάρη ποταπών ξένων και εγχώριων συμφερόντων.

Μέχρι πότε όμως θα μπορεί να συνεχίζεται αυτή η ιστορία;  Η στιγμή της ''απεξάρτησης από το σύστημα'' πλησιάζει, η  απελευθέρωση είναι πολύ κοντά,  αρκεί οι Έλληνες να σταθούν στο ύψος που απαιτούν σήμερα οι συνθήκες. Αρκεί να αναγνωρίσουν στον εαυτό τους τη δύναμη που έχουν μέσα τους, αυτή τη δύναμη που σκιάζεται η εξουσία. 

Πιστέυουμε  ότι αυτό το video είναι η καλλίτερη τιμή για την αυριανή ημέρα των νέων, ημέρα όλων των Ελλήνων, ημέρα του αγώνα και της πάλης για μια καλλίτερη ζωή, για μια ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα!

Ας το απολαύσουμε όπως του αξίζει και ας το αποθηκεύσουμε στα αγαπημένα μας.!



Δεν υπάρχουν σχόλια: