Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Οι προκλητικές υποδείξεις του φον Φούχτελ(ος), 'εγιναν η αιτία των σημερινών επεισοδίων στη Θεσσαλονίκη!

ΟΡΓΗ στη Θεσσαλονίκη
 
 
 
 

Εξω από το συνεδριακό κέντρο "Νικόλαος Γερμανός" της ΔΕΘ, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε  η 3η Ελληνογερμανική Συνέλευση, δήθεν για ανάπτυξη στην ουσία για την εκμετάλευση της χώρας μας, κατάφεραν να φτάσουν οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν  για τα μέτρα που προβλέπει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και σύμφωνα με τα οποία υπάλληλοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του διοικητικού κλάδου αορίστου χρόνου τίθενται σε διαθεσιμότητα.

Η σημερινή κινητοποίηση οφείλεται βασικά στην  προκλητική  αν όχι κυνική  δήλωση  του Φούχτελ, που χωρίς καμμία αιδώ δήλωσε  ότι:  "3000 έλληνες εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αξίζουν όσι 1000 Γερμανοί"! 

Και ο κύριος αυτός τόλμησε να κάνει τη δήλωση αυτή, γιατί αυτό  του το επέτρεψαν οι υποτακτικές κυβερνήσεις της χώρας.  Να έχει δηλαδή το δικάιωμα ο κάθε κομπλεξικός έσχατος παρατρεχάμενος της Μέρκελ, που μάλιστα φιλοξενείται και  στη χώρα αυτή, να μας υποδεικνύει και το πόσοι υπάλληλοι πρέπει να δουλεύουν στις Υπηρεσίες τους Ελληνικού Δημοσίου.!!

 Και αντί η κυβέρνηση να τον στείλει στο διάολο και ακόμα πιο μακρυά, βάζει τα ΜΑΤ να ξυλοκοπήσουν αυτούς που διαδηλώνουν ενάντια στο μούτρο αυτό!
 
Των σημερινών επεισοδίων  προηγήθηκε ανθρωποκυνηγητό μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων και των εργαζομένων, στους οποίους δεν επετράπη η είσοδος εντός του χώρου της έκθεσης. 

Ωστόσο οι διαδηλωτές βρήκαν τρόπο και κατάφεραν να φτάσουν έως το χώρο του συνεδρίου, όπου εκεί οι εξαγριωμένοι διαδηλωτές προπηλάκησαν τον Γερμανό πρόξενο στη Θεσσαλονίκη,ο οποίος τελικά μπήκε στο κτίριο της ΔΕΘ από άλλη είσοδο, ενώ φαίνεται ότι ''έφαγαν'' μερικές ψιλές και  μέλη της γερμανικής αντιπροσωπείας.

Η Αστυνομία για μια ακόμη φορά, έκανε και πάλι χρήση χημικών ΄΄ψεκάζοντας'' για τα καλά τους διαδηλωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: