Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Απόψε τελείωσε και ο Σαμαράς...μετακομίζει στο Χάρβαντ.Και από κοντά 152.... σφουγγοκολάριοι

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Του Δημήτρη Κυπριώτη

Πριν από λίγο γράφτηκε  και το τέλος του Αντώνη Σαμαρά και των υπολοίπων 152 που ψήφισαν τα εγκληματικά  μέτρα που θα εξαθλιώσουν τους Έλληνες πολίτες. 

Σήμερα ζήσαμε μια πολύ κρίσιμη νύκτα, που δυστυχώς για 3 μόνο ψήφους που πήρε παραπάνω το καταπτυστο σχέδιο μέτρων που έφερε στη Βουλή μια ανεύθυνη, εγκληματική και δωσίλογη πλειοψηφία του κοινοβουλίου, κατέληξε να γίνει η νύκτα  της μεγάλης σφαγής των Ελλήνων. Η νύκτα που φέρνει την Ελλάδα πολλές 10ετίες πίσω, στα χρόνια της ναζιστικής κατοχής.

 Ο Αντώνης Σαμαράς αφού κονιορτοποίησε στην κυριολεξία την εμπιστοσύνη που του έδειξε ένα μέρος του Λαού στις τελευταίες εκλογές και ανέδειξε το κόμμα του πρώτο, έστω και με τον τρόπο που  το ανέδειξε,  τελικά αντί κάνει αυτά που υποσχέθηκε, επέλεξε να κάνει την μεγαλύτερη κολοτούμπα που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς και  να γίνει ένα μικρό ανθρωπάκι  που ακολούθησε πιστά την πολιτική που δεν στάματησε να καταγγέλει σαν αδιέξοδη και την οποία  του άφησε για να συνεχίσει ο επωνομαζόμενος και τέως πρωθυπουργός ο Γ.Παπανδρέου. 

Έτσι λοιπόν και οι πολίτες απόψε  κάνουν τη δική τους επιλογή και επιλέγουν να γράψουν το  τέλος όλων αυτών που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη τους, στέλνοντας τον μεν  Σαμαρά στο Χάρβαντ για να συνεχίσει τα μαθήματα του συγκάτοικού του, τους δε άλλους, ως σφουγγοκολάριους να μαζεύουν τον ιδρώτα του αφεντικού τους, μέχρι βέβαια τους επαναφέρουν όλους μαζί στη χώρα για να επιλυθούν κάποιες εκρεμότητες!

Έτσι λοιπόν δεν  θα αργήσει και η στιγμή που θα βρεθούν  τίμιοι πολιτικοί στην εξουσία της χώρας και τότε  όλοι αυτοί οι "κύριοι", με πρώτους τους  Γ. Παπανδρέου και  Α. Σαμαρά και επόμενους   όλους τους άλλους, είναι σίγουρο ότι θα οδηγηθούν να κάτσουν  στο σκαμνί για να λογοδοτήσουν στον Ελληνικό Λαό,για τις εκρεμότητες που λέγαμε προηγουμένως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: