Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Ο Τσάκωνας προφήτης! Μιλάει για ανάκαμψη!

 
ΣΧΟΛΙΟ:Κάθε ομοιότητα με τις προβλέψεις  του προυπολογισμού που κατέθεσε η κυβέρνηση και συζητάει το κοινοβούλιο,  είναι εντελώς τυχαία.
 Απλά ο κ. Τσάκωνας ή μάλλον ο σεναριογράφος της υπόψη ταινίας, ήταν περισσότερο προνοητικός και ίσως να ήθελε να κάνει  μια ευχή, προβλέποντας κάτι που θα γίνει (ανάκαμψη) στο ''μακρύ'' μέλλον. 
Δηλαδή ήταν περισσότερο προνοητικούς από τους περισπούδαστους οικονομολόγους της κυβέρνησης, που κοροιδεύουν  ασύστολα τον ελληνικό λαό εν γνώση τους και χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, αφού με κάθε τρόπο παπαγαλίζουν κάθε μήνα τα ίδια, κάθε χρόνο τα ίδια, μια ζωή τα ίδια.
Και ενεργούν έτσι γιατί πιστεύουν οι ξύπνιοι ότι, όπως γίνεται τόσα χρόνια έτσι θα γίνει και τώρα και όλα θα ξεχαστούν κάποτε. Όμως αυτή τη φορά υπάρχει μια αλήθεια, που αν και τη γνωρίζουν πόλυ καλά, κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. 
Δε μπορεί κάποιος θα τους έχει πει, ότι οι καταστάσεις που περνάει ο τόπος δεν έχουν προηγούμενο και το κυριότερο, δεν είναι ομαλές. Είναι ανώμαλες και κατευθύνονται από ανώμαλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: