Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ε.ΠΑ.Μ.-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗ 30 06 2014


Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014

kasimatis02Πραγματοποιήθηκε  χθες (30 06 2014) με πρωτοβουλία του πυρήνα Λαμπρινής-Γαλατσίου η εκδήλωση του Ε.ΠΑ.Μ. με τίτλο “4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ-4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΩΠΗ” με την συμμετοχή του έγκριτου Συνταγματολόγου Γ. Κασιμάτη.

Η εμπειρία τού επί τιμή Προέδρου της Διεθνούς Ένωσης Συνταγματικού Δικαίου Γεωργίου Κασιμάτη, τον οδήγησε  να ανακαλύψει  πρώτος τις επαίσχυντες Δανειακές Συμβάσεις και να αποκαλύψει δημόσια το περιεχόμενό τους. Επίσης, είναι ο πρώτος που τεκμηρίωσε επιστημονικά το συνταγματικό πραξικόπημα που συντελέστηκε, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει υπάρξει καμιά δημοσιευμένη αντίθετη επιστημονική μελέτη. Μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη ήταν οι πρώτοι και οι μόνοι που επισκέφτηκαν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και προέβησαν σε διάβημα ενώπιόν του για την κατάλυση του πολιτεύματος, θέτοντάς τον προ των ευθυνών του.
 
Ο κος Κασιμάτης μετά την προβολή σχετικού video , αναφέρθηκε στην ομιλία του στο πως μπορούμε να ανακτήσουμε την Εθνική μας Ανεξαρτησία  και  Λαϊκή Κυριαρχία, ανατρέποντας το καθεστώς ξένης κατοχής και ακυρώνοντας τις επονείδιστες δανειακές συμβάσεις που επέβαλαν στο λαό μας οι ξένοι επικυρίαρχοι με τη βοήθεια των ντόπιων δωσίλογων υποτακτικών τους. “Μόνο με την οργάνωση του λαού στα πρότυπα ενός σύγχρονου Ε.Α.Μ. και όχι μέσα απο τα υπάρχοντα κόμματα μπορεί να έλθει η σωτηρία της Ελλάδος” τόνισε  με έμφαση.
 
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο εκδότης της εφημερίδας “ΤΟ ΧΩΝΙ”  Γ. Χριστοφορίδης.
 
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

Προβολή άλμπουμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: