Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Μία φανταστική κινηματογραφική βραδιά με το Ε.ΠΑ.Μ !

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 Χθες οι πυρήνες του Ε.ΠΑ.Μ ΑΛΙΜΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στην καθιερωμένη πλέον κινηματογραφική βραδιά, έδωσαν την ευκαιρία σε πολλά μέλη και φίλους του ΕΠΑΜ, αλλά κυρίως σε αρκετούς περίοικους να παρακολουθήσουν την καταπληκτική προβολή των Pink Floyd THE WALL! 

Η μοναδική αντιρατσιστική ταινία στο είδος της, άφησε άφωνους όχι μόνο όσους δεν την είχαν δει, και ήταν αρκετοί αυτοί όπως οι ίδιοι δήλωσαν, αλλά και αυτούς που την ξαναέβλεπαν.

 Αποτέλεσμα των παραπάνω υπήρξε  η ωραία συζήτηση και οι προβληματισμοί που αναπτύχθηκαν αμέσως μετά την προβολή, που έκαναν ακόμη περισσότερο μαγευτική τη χθεσινή νύχτα. 

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της χθεσινής προβολής, ήταν η εντυπωσιακή παρουσία νέων, που έδωσαν το δικό τους τόνο και διατύπωσαν απόψεις για τα ορθομένα τείχη της κοινωνίας στην ίδια τη ζωή, για το "μπετονάρισμα" και την καθοδήγηση της εκπαίδευσης σε μονόδρομους, για τον τρόπο άσκησης της εξουσίας, αλλά και προτάσεις για το "γκρέμισμα" του τείχους και των τούβλων του.

Αν και η ώρα έφτασε μεταμεσονύκτια, με δυσκολία αποχώρησαν οι θεατές, με την παρότρυνση στους διοργανωτές να συνεχίσουν αυτές τις βραδιές.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: