Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ήρθε η ώρα να διώξουμε το φόβο


Το Σάββατο (30/1) στις 19:00, στο Πνευματικό κέντρο του Αγίου Στεφάνου, η εκπομπή «Δούρειος Ίππος» διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Ήρθε η ώρα να διώξουμε το φόβο», με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.



Θα μιλήσουν ο Δημήτρης Καζάζης (Οικονομολόγος, γ.γ.Ε.ΠΑ.Μ.), ο Δημήτρης Κυπριώτης (Στρατηγός ε.α.) και ο Γιώργος Τσιπάς (Πολιτικός μηχανικός Ε.Μ.Π. –Φιλόλογος). Συντονίστρια της συζήτησης θα είναι η Γεωργία Μπιτάκου.

Το δελτίο τύπου:

«ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ
Η πατριωτική ανεξάρτητη τηλεοπτική εκπομπή ''Δούρειος Ίππος'' διοργανώνει ημερίδες με στόχο την αμερόληπτη, ουσιαστική και απροκατάληπτη ενημέρωση των πολιτών.

Τα οδυνηρά μνημόνια που οδήγησαν στην απώλεση της Εθνικής Κυριαρχίας και στο τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας καθώς και στην ανήλεη φτωχοποίηση και εξαθλίωση των κοινωνικών στρωμάτων μοιάζουν να μην έχουν τέλος, ενώ ταυτόχρονα με αυτοκτονίες και μετανάστευση ξεπουλιέται διαρκώς και ο Εθνικός πλούτος της χώρας την ίδια στιγμή που οι Έλληνες χάνουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους.

Υπάρχει λύση;

Όταν οι πολίτες αντιληφθούν τη δύναμή τους , συσπειρωθούν και συμπορευτούν με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για την πατρίδα και αποκλειστικό στόχο την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης και της Κοινωνικής Αλλγλεγγής , τότε ναι μπορεί να υπάρεξει λύση!

Πώς; Ακριβώς τη διαδρομή αυτή θα χρειαστεί να τη διανύσουμε μαζί μέσα από τοπουθετήσεις έγκριτων επιστημόνων με πατριωτική προαίρεση και αυθεντικές προθέσεις και κυρίως μέσα από την έκφραση των δικών σας αμφισβητήσεων, αμφιβολιών, ανησυχιών, προτάσεων.
Το φόβο που έχει υποτάξει τους Έλληνες στη σιωπή, την παθητικότητα και την απελπισία θα τον διώξουμε μαζί!
Μπορούμε και έχουμε το διακίωμα να ζήσουμε σε μια ελεύθερη πατρίδα που θα διασφαλίζει την αξιοπρέπεια την πρόοδο και ευημερία μας!
ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

Δημήτρης Καζάκης οικονομολόγος -γγ Ενιαίου Παλλαικού Μετώπου
Δημήτρης Κυπριώτης Στρατηγός εα
Γιώργος Τσιπάς Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ-Φιλόλογος

Ανοίγει την εκδήλωση και συντονίζει: Γεωργία Μπιτάκου
Νομικός -Δημοσιογράφος - Παρουσιάστρια Δούρειος Ίππος

τηλ. επικοινωνίας: 210-3428676»

Δεν υπάρχουν σχόλια: