Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

5 Ιουλίου 2015 Το περήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, που ο Τσίπρας το τσαλαπάτησε.



 Του Δημήτρη Κυπριώτη

Το ΟΧΙ που έγινε Ναι θα τους κατατρέχει μια ζωή και δεν θα ξέρουν τι τρόπους να βρουν για να ξεχάσει ο κόσμος του 62%, αυτό το ανοσιούργημα  που έγινε τη βραδιά του Δημοψηφίσματος στις 5 Ιουλίου 2015

Και δεν είναι μόνο οι ηγεσίες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι υπεύθυνοι του εγκλήματος σε βάρος ενός λαού και μιας χώρας, είναι και όλες οι άλλες ηγεσίες του ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ.

Και  να μην ξεχνιόμαστε και να θυμόμαστε πάντα ότι αυτός ο υπερήφανος λαός τους έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να βγάλουν τη χώρα από τη μιζέρια και την εξαθλίωση των μνημονίων, ώστε  να αποκτήσει η χώρα και ο λαός την υπερηφάνεια που αξίζουν και αυτοί οι εθελόδουλοι, τσιράκια του κάθε ξένου προστάτη, προτίμησαν να σπρώξουν τη χώρα και τους Έλληνες ακόμα πιο βαθιά στα τάρταρα.

Το ΟΧΙ από τότε τους έγινε μια ….συνήθεια. Και έτσι μας φόρτωσαν Μνημόνιο 3 ενισχυμένο και τώρα ένα Διαρκές Μνημόνιο και τζάμπα μάλιστα για τους έξυπνους δανειστές-συμμάχους –τοκογλύφους μας. ΝΑΙ σε ΟΛΑ λοιπόν έκτοτε και στα Εθνικά θέματα, ακόμη και σε βάρος των συμφερόντων του λαού και της χώρας, προς χάριν μιας ψεύτικης εξουσίας που εξασφαλίζει όμως πολλά για τους λίγους που πιστά θέλουν να την υπηρετούν, αλλά και προς χάριν ξένων συμφερόντων.  Στα τέσσερα λοιπόν και δεν βαριέσαι.

Όμως ο λαός έχει μνήμη, έχει  και υπομονή. Και τα δύο τα έχει ξοδέψει πλέον με το παραπάνω. Ανέχεται ακόμη και αυτόν που παριστάνει τον κομισάριο-γλύφτη του υπερσυστήματος  Μοσκοβισί, που έρχεται στην Πατρίδα μας και μας το παίζει κάποιος μεγάλος, ενώ είναι νάνος και υπηρέτης του συστήματος.

Αλλά   η ώρα δεν θα αργήσει, που το Πανδημοκρατικό Πατριωτικό  Κίνημα, θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους.  Και  τότε όλοι θα λογαριαστούμε. Όλοι θα μπουν στη σειρά και θα αποδοθεί στον καθένα ο λογαριασμός που του αξίζει.


2 σχόλια:

Κωνσταντίνος Αλευράς είπε...

"...Όμως ο λαός έχει μνήμη, έχει και υπομονή. Και τα δύο τα έχει ξοδέψει πλέον με το παραπάνω..."

Και βέβαια έχει ξοδέψει την μνήμη του. Γι' αυτό θα φέρει την ΝΔ αυτοδύναμη κυβέρνηση στις προσεχείς εκλογές. Μνήμη χρυσόψαρου.

Όσο για την υπομονή, αυτή δεν ξοδεύεται με τίποτε. Να φαν κιʼ οι κόττες. Κιʼ όποιος του σώνεται, προτιμά να αυτοκτονήσει, για νʼ αφήσει τους προσκυνημένους γερμανοτσολιάδες να ολοκληρώσουν το σωτήριο έργο τους.

Για δε "...Το ΟΧΙ που έγινε Ναι...", θα έλεγα ότι δεν ήταν και τόσο περήφανο όσο θέλει ο κ. Κυπριώτης να πιστεύει. Έχω βάσιμες υποψίες ότι, αν ο Τσίπρας εξηγούσε στους σκωληκόψυχους ρωμιούς (και απορώ πώς δεν το σκέφθηκε) ότι το ΟΧΙ θα μπορούσε να πραγματωθεί ΜΟΝΟΝ ΕΚΤΟΣ Ευρωζώνης, αλλά και ΕΕ, το 62% δεν θάʼταν παραπάνω από 10%. Απόδειξη, τα ποσοστά που πήραν τα κόμματα της δραχμής στις εκλογές του Αυγούστου 2015, στις οποίες οι δωσίλογοι πολιτικοί επιβραβεύθηκαν με πλούσια ποσοστά, και ακόμα πιο πλούσιο αριθμό εδρών στην Βουλή. Όποιος ήταν υπέρ της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα πήγε άκλαυτος. Το οποίον αναμένεται να επαναληφθεί και στις προσεχείς (μάλλον Οκτώβριο ʼ19) εκλογές.

Αχ, ναι. Είναι και το περίφημο-υπέροχο-καταπληκτικό-ανεπανάληπτο-και-δεν-ξέρω-τι-άλλο ΠΑΝΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ που θα αφυπνισθεί «εν μιά νυκτί», και "...θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους..."

Αλήθεια, πόσοι πατριώτες Έλληνες έχουν απομείνει;

Ενθυμούμαι, σε μια δημοσκόπηση λίγες ημέρες μετά την προδοσία των Ιμίων, οι σκωληκόψυχοι ρωμιοί δήλωναν σε ποσοστό 90+% ότι "ντροπιαστήκαμε". Ντροπιάστηκαν τόσο, και έφεραν τόσον βαρέως την παραχώρηση ελληνικού εδάφους ΑΜΑΧΗΤΙ, ώστε λίγους μήνες μετά έδωσαν μία άνετη πλειοψηφία στον υπεύθυνο της προδοσίας Σημίτη, ακριβώς διότι ΔΕΝ ΕΚΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ για να κρατήσει υπό ελληνική κυριαρχία τα Ίμια.

Αλλά και το ασύλληπτο 55% που πήρε ο επίσης προδότης ...ΕΘΝΑΡΧΗΣ Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1974, το πήρε σε μεγάλο βαθμό και ως επιβράβευση που και αυτός ΔΕΝ ΕΚΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ για να αποτρέψει τον «Ατίλλα 2», με τον οποίον η Τουρκία από το 18% επεξέτεινε την κυριαρχία της στο 40% της μεγαλονήσου Κύπρου.

Τελικά, δεν νομιμοποιούμεθα να αποκαλούμε τους προσκυνημένους πολιτικούς «προδότες», αφού επιδοκιμάζονται από τόσο μεγάλα ποσοστά του ελληνικού λαού.

"Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι." Ορθώτατον. Μόνον που, μετά από τόσες δεκαετίες, η σήψη έχει καταλάβει μεγάλο μέρος του κορμού της ρωμιοσύνης, και η βλάβη είναι πλέον ανήκεστος.

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Αγαπητέ μου δεν θα διαφωνήσω με πολλά από όσα γράφεις. Όμως τι να κάνουμε να τα παρατήσουμε; Αξίζει να μην κάνουμε ότι τουλάχιστον μπορούμε;