Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Η Εθνική συνοχή και το μέλλον της χώρας σε κίνδυνο, όσο συνεχίζονται οι ίδιες πολιτικές!



Δημήτρης Κυπριώτης

Όταν ο πρωθυπουργός μίλησε και για την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος μέσω των μεταναστευτικών ροών, ήρθε με τις δηλώσεις του αυτές να συνεχίσει το επικίνδυνο παιχνίδι, που έχει ξεκινήσει και με άλλες πρωτοβουλίες του ερήμην του λαού,  όπως η Συμφωνία των Πρεσπών, οι περίεργες και κρυφές συμφωνίες με  την Τουρκία, την Αλβανία κλπ. Η συνέχιση αυτών των πρωτοβουλιών και ενεργειών, γίνονται η αφορμή για να  δοκιμάζεται η Εθνική συνοχή και ο Ελληνικός λαός να βρίσκεται  στα πρόθυρα  μιας απροκάλυπτης απειλής ακόμη και  εθνικού αφανισμού.

Όσο και αν θεωρήσουν κάποιοι  ότι υπάρχει υπερβολή στις εκτιμήσεις αυτές, καλό θα ήταν να κοιτάξουν προς τη Νεοελληνική ιστορία για να διαπιστώσουν αν ποτέ επιχειρήθηκε από την ίδια τη κυβέρνηση της χώρας και μάλιστα δια στόματος πρωθυπουργού και όχι κάποιου κυβερνητικού παράγοντα,  να ανακοινωθεί  μαζικός εποικισμός, γιατί αυτή είναι η ουσία της δήλωσης, που έχει μάλιστα τις ευλογίες αλλά και την Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. Και αυτό ο κ. Τσίπρας το ονομάζει επίλυση δημογραφικού προβλήματος.

Δηλαδή με πολύ απλά λόγια, τι είπε ο πρωθυπουργός προς τον Ελληνικό λαό; Μην ενοχλείστε που κοντά 700.000 νέοι έχουν μεταναστεύσει, μην ενοχλείστε που 30.000 νέοι αποφεύγουν τη στράτευση, ούτε να ενοχλείστε που νέα ζευγάρια δεν παντρεύονται και το κυριότερο, όσα παντρεύονται αποφεύγουν να κάνουν  περισσότερα από ένα παιδί, αφού η οικονομική κρίση 10 χρόνων εξαθλίωσε τους Έλληνες και με δυσκολία  μπορούν να συντηρήσουν  οικογένεια. Αν όλα αυτά όμως  γίνονται η αιτία της συρρίκνωσης του πληθυσμού, μην ενοχλείστε , υπάρχουν οι μετανάστες που συρρέουν ανεξέλεγκτα στη χώρα, που θα δώσουν λύση στο δημογραφικό! 

Τα στατιστικά στοιχεία της έρευνας της  ΓΣΕΕΒΕ φανερώνουν το μέγεθος της εξαθλίωσης των νοικοκυριών και αντί οι Έλληνες και ειδικά τα νέα ζευγάρια να ακούσουν, από τον πρωθυπουργό της χώρας μέτρα, έστω μικρής λείανσης  του οικονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν,  με  οικονομική   στήριξη του οικογενειακού τους προγραμματισμού, άκουσαν  στήριξη της εποίκισης της χώρας  με μετανάστες, για να ενισχυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.

Και αυτό το ευθέως αντεθνικό  έργο, το παρουσίασε ο πρωθυπουργός της χώρας με ιδιαίτερο καμάρι, αν και πολύ καλά γνωρίζει ότι οι προτάσεις αυτές,  στηρίζονται σε σχεδιασμούς ύποπτων ξένων κέντρων, που δεν έχουν καμία «συγγένεια» με τον ανθρωπισμό και άλλες ηθικές και πατριωτικές  αξίες.

Επειδή οι δηλώσεις και οι σχεδιασμοί δεν μένουν μόνο στα χαρτιά, για αυτό έχει ξεκινήσει η υλοποίηση τους και μάλιστα με πολύ έντονους ρυθμούς. Αδιάψευστος μάρτυρας είναι οι εικόνες που παρουσιάζουν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, αλλά και τα σύνορα στον Έβρο με τις καθημερινές  δεκάδες εισροές παράνομων μεταναστών.

Αυτή δεν είναι μια απλή εικόνα, είναι το σχέδιο υλοποίησης μιας απαράδεκτης και αντεθνικής πολιτικής, που μόνο δεινά θα φέρει στον Ελληνικό λαό και για αυτό το λόγο οι Έλληνες οφείλουν να αντιδράσουν και να ανατρέψουν αυτούς τους επικίνδυνους σχεδιασμούς, πριν χαθεί και η τελευταία ελπίδα για το μέλλον της Πατρίδας.

Και η ανατροπή έχει όνομα και ισχύει όχι μόνο για τους κυβερνώντες σήμερα, αλλά και για όσους άλλους πολιτικούς χώρους  θέλουν να υποστηρίζουν ότι το Κράτος έχει συνέχεια. Γιατί, αν με τη συνέχεια του Κράτους, εννοούν αυτό το περιβάλλον που έχουν δημιουργήσει  οι 700, ίσως και περισσότεροι, Μνημονιακοί Νόμοι, τότε να μένει. Αυτό το Κράτος είναι σίγουρο ότι δεν το έχουν ανάγκη οι Έλληνες και οι Ελληνίδες γιατί από αυτό υποφέρουν και σήμερα.

Ανάγκη για την Ελλάδα τούτες στις ώρες είναι, να υπάρξει μια Δημοκρατική Πατριωτική Κυβέρνηση που θα εφαρμόσει μια ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ με Δημοκρατική και Κοινωνική ΑΝΑΘΕΣΜΙΣΗ , που θα στηριχθεί στα Ελληνικά πρότυπα, στον Ελληνικό πολιτισμό με κοινωνική ευαισθησία και εθνική αξιοπρέπεια, στοιχεία που έχουν χαθεί πολλά  χρόνια τώρα με τις εφαρμοζόμενες και επιβαλλόμενες πολιτικές ξένων κέντρων εξουσίας

2 σχόλια:

Νίκος είπε...

Δημήτρη συγχαρητήρια για τον μεστό πολιτικό σου λόγο

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Αγαπητέ Νίκο σε ευχαριστώ. Προσπάθεια γίνεται....