Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Ο Συνδυασμός ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΣΙΝΑ, έχει προκαλέσει ταραχή στο σύστημα της Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης!!



Του Δημήτρη Κυπριώτη

Το σύστημα αυτό όμως,  δεν θα μείνει  μόνο με το φόβο και την αμφιβολία για το  τι θα γίνει τη 2η Κυριακή. Το ΞΕΡΕΙ, ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙ  ΚΑΙ  ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ από τους Δημότες του,  από ΤΩΡΑ!

Δεν εξηγείται διαφορετικά, το γιατί  δίνονται χρήματα, μήπως όμως είναι και δικά τους, για να κυκλοφορήσει σήμερα το μεσημέρι, ένα ρυπαρό φύλλο σε τιράζ  40.000, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ  για να δυσφημίσει πρωτοσέλιδα, αλλά και σε 3 ακόμη εσωτερικές σελίδες, την υποψήφια  δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ΜΑΡΙΑ ΣΙΝΑ και υποψηφίους του Συνδυασμού της!!

Και  τα λαμόγια των παραλιών, αυτών δηλαδή  που ασχολούνται με την «αειφόρο» ανάπτυξη της τσέπης τους, βάζουν έναν επαίσχυντο δήθεν εκδότη, με δεκάδες μηνύσεις εναντίον του από όλη την Αυτοδιοικητική  Αττική, να γράψει ότι,  τα αναστήματα που δεν μπορούν ούτε να τους ατενίσουν, έχουν «βάλει στο μάτι» τις παραλίες του Δήμου!!!

Μα αφού η ΜΑΡΙΑ ΣΙΝΑ και ο συνδυασμός της ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, είναι στα αζήτητα των γκάλοπ που επικαλείστε, τότε ποιος ο λόγος να ασχολείστε μαζί της;

Πολύ απλά,  πήρατε τα μηνύματα των πολιτών και δεν ξέρετε πως να αντιδράσετε, εκτός από την κακοήθεια και τα βρώμικα κτυπήματα που επιχειρείτε. Το δυστύχημα όμως και η έκπληξη  μεγάλη για μένα ήταν, ότι στο ίδιο ρυπαρό φύλλο,  διαφημίζονται όχι με απλές φωτογραφίες, αλλά  με πολλές σελίδες, συνυποψήφιος δήμαρχος και γνωστό  υποψήφιο ζεύγος, σε δήμο και περιφέρεια! Η απλή ερώτησή μου  είναι, δεν ξέρανε άραγε που διαφημίζονται; Προσωπικά αισθάνθηκα θλίψη, δεν περίμενα τέτοια κατάντια, αφού γνώριζαν από το προηγούμενο κίτρινο φύλλο που είχε κυκλοφορήσει και είχαν κατατεθεί μηνύσεις, ποια είναι η αποστολή του. Δεν με πείθουν ότι και αν ισχυριστούν. 

Εκείνο όμως  που «δωρίζω» στους όποιους αχρείους,  είχαν συμμετοχή στο ανοσιούργημα το σημερινό, είναι  η προτροπή μου προς τους Δημότες του Δήμου μας:

« Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα.  Με τη σφαίρα μπορείς να σκοτώσεις τον εχθρό σου.  Με τη ψήφο σου μπορείς να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου»
ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ ( 1809-1865)

Συνδημότισσες και συνδημότες,

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ!

1 σχόλιο:

kostas Benetsanos είπε...

Μπράβο Δημήτρη, το απόφθεγμα του Λίνκολν τα λέει όλα. Οσο για τους "διαφημιζόμενους" στο βδέληγμα που κυκλοφόρησε, θα πω μια λαϊκή παροιμία: ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ._