Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΑΜ-ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ



                        
           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

           ΚΕΡΚΥΡΑ 12/7/2012

Το ΕΠΑΜ Κέρκυρας διαμαρτύρεται και καταδικάζει τη μυστική και αστραπιαία επίσκεψη του γνωστού γερμανού υπουργού με αρμοδιότητα την ''ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ''  κ. Χ.Ι.Φούχτελ, που για την ώρα δεν φορά στρατιωτική στολή των SS

Με την δήθεν συνεργασία και αδελφοποίηση Ευρωπαϊκών-Γερμανικών και Ελληνικών Περιφερειών και Δήμων και με γαρνιτούρα τα γνωστά ανεκδιήγητα Επιμελητήρια, ο κύριος αυτός είναι ο ένας από τους τρεις επικεφαλής των γνωστών επιτροπών κηδεμονίας και κατοχής της τρόικας που έχει εγκατασταθεί στην Αθήνα.

 Καμία συνεργασία και ανταλλαγή τεχνογνωσίας δεν θέλει. Προετοιμάζει την διάσπαση του ελληνικού κράτους σε κλειστές ειδικές οικονομικές ζώνες(ΕΟΖ) μετατρέποντας σε δουλοπαροικία και τα Ιόνια νησιά όπως έχει ξεκινήσει η διαδικασία με την Πελοπόννησο και την Θράκη. 

Το χειρότερο όλων είναι ότι οι αιρετοί της Κέρκυρας και των Ιονίων νήσων θεωρούν δεδομένο-επιβεβλημένο και υπέρ των πολιτών  την νέα δουλεία του Χ.Ι.Φούχτελ που θα περάσει και μέσω του <<Καλλικράτη>> που υλοποιεί στην ουσία το μνημόνιο τοπικά.

Το ΕΠΑΜ Κέρκυρας έγκαιρα ανακοίνωσε στον κερκυραϊκό λαό (διαμαρτυρία στην παρέλαση 25ης Μαρτίου 2012) την ''προδοτική στάση'' του περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου και του Δημάρχου Κέρκυρας πρώην κερκυραίων!!! Γιάννη Τρεπεκλή και αντιδημάρχου Τάκη Καρύδη των λοιπών αντιπεριφερειάρχων Χρήστου Σκούρτη και άλλων καθώς και του προέδρου του Επιμελητηρίου Γιώργου Χονδρογιάννη γνωστού συνομιλητή του Ραϊχενμπάχ.

Τέλος καλούμε τα κόμματα που δηλώνουν ή είναι εναντίον του μνημονίου να πάρουν θέση για το τι είναι και τι θέλει ο κ.Φούχτελ και να το πουν ανοιχτά στους κερκυραίους πολίτες, διαφορετικά πέραν των κ.Δενδια(ΝΔ) και κα.Γκερεκου(ΠΑΣΟΚ) σίγουρων υποστηριχτών, θα θεωρήσουμε   ότι τουλάχιστον ανέχονται το μνημόνιο την κατοχή και τους ξένους εκφραστές του και ο ΣΥΡΙΖΑ (Στέφανος Σαμοίλης)-ΚΚΕ- Χρυσή Αυγή-Ανεξάρτητοι Έλληνες  και τα λοιπά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα αριστερής ή δεξιάς προέλευσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: