Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Τον Τζ.Σόρος τον έπιασε ο πόνος για τους μετανάστες στην Ελλάδα και θέλει να τους αποκαταστήσει!!!

Πρόθυμος να χρηματοδοτήσει κέντρα μεταναστών στην Ελλάδα, ο Τζ.Σόρος

 Σχόλιο: Όπως φαίνεται και από το πληροφοριακό σημέιωμα που ακολουθεί, τα βασικά συμπεράσματα που μπορούμε να βγάλουμε από την ...προσφορά που προτίθεται να κάνει ο κ. Σόρος στην Ελλάδα,αλλά και τα άλλα θέματα που απασχόλησαν το συνέδριο είναι τα εξής:

-Στη συνάθροιση όλων των ....ευαγών ιδρυματων και ...προσωπικοτήτων που έγινε στη συνάντηση του ''Συμβουλίου της Ευρώπης..'' όπως αυτών του ιδρύματος Σόρος και του κ. Γ. Παπανδρέου, αυτός καλέσθηκε να μιλήσει στο συνέδροι ως εξαιρετικά επιτυχών πρωθυπουργός, φάνηκαν πολλά πράγματα. - Άλλα μεν δίκαια πχ. να κόψουνε τον ...βήχα στη Γερμανία για εκεί που οδηγεί την Ευρώπη, αλλά να την αντικαταστήσουν με τα συμφέροντα  προφανώς των Η.Π.Α, 

-Άλλα δε  άκρως επικίνδυνα πχ  διαίρεση της Ευρώπης σε εκείνες τις χώρες που δανείζουν και σε εκείνες που δανείζονται!! Άσχετο αν όλοι είναι  δανειζόμενοι από τους γύπες τοκογλύφους και τη διεθνή των τραπεζών,  με διαφορετικούς βέβαια  τρόπους η κάθε χώρα, αλλά στην ουσία υπόδουλοι οι λαοί των χωρών αυτών σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εξυπηρετούμενα από διορισμένο ή καθοδηγούμενο  πολιτικό προσωπικό αυτών των χωρών! 

Το άλλο συμπέρασμα που αφορά αποκλειστικά στη χώρα μας που έχει μεταβληθεί σε αποθήκη μεταναστών, με την ανοχή των υποτιθέμενων κυβερνώντων  ειδικά τα τελευταία χρόνια, είναι η προσφορά αλληλεγγύης που κάνει ο κ. Σόρος. 

-Να αναλάβει  να αποκαταστήσει τους μετανάστε, ποιος ξέρει βέβαια ποιον αριθμό, ώστε αυτοί  να ζουν  και να δουλεύουν ανθρώπινα,  επειδή η Ελλάδα στην κατάσταση που είναι (παρέλειψε βέβαια  να πει,  εκεί που την έφεραν όλοι αυτοί που είπαμε προηγούμενα)δεν μπορεί να τους αποκαταστήσει!! 

- Κοιτάχτε γεναιοδορία του ανδρός! Να αποκαταστήσει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τους μετανάστες, ιδανικά για τα κάτεργα των ειδικών οικονομικών ζωνών (ΕΟΖ) που θέλουν να στήσουν σε Θράκη, Πελοπόννησο, Κυκλάδες, Νησιά Ιονίου και Δυτ.Ελλάδα, Νησιά Β. Αιγαίου. Και αυτό,  ασχετα αν από αυτήν την ...καλοπροαίρετη προσφορά, δημιουργείται de fakto,  πραγματική αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας μας με ότι αυτό συνεπάγεται! 

-Aσχετα αν τα μεροκάματα και τα εργασιακά δικαιώματα θα ακολουθήσουν και για τους γηγενείς την ίδια πορεία, άσχετα αν όλοι αυτοί οι γύπες θα μετατρέψουν τη χώρα μας σε ένα απέραντο ιδιωτικό ιδιότυπο εργοτάξιο που τίποτα δε θα αποδίδει στη χώρα μας και τίποτα δεν θα αναγνωρίζουν τα ''αφεντικά'' του στους εργαζόμενους σε αυτό, εκτός από τα νούμερα που θα φέρουν στις φόρμες εργασίας τους και ένα ελάχιστο ημερομίσθιο των 10 ευρώ και ακόμα μικρότερο!!

 Και σε όλα αυτά, ο κ. Γιωργάκης συμετείχε, άκουσε, συμφώνησε και μίλησε για τα καλά μιας τέτοιας Ευρωπαικής και Παγκόσμιας  διακυβέρνησης. Μίλησε με το γνωστό ηλίθιο ύφος του,προφανώς και για τα καλά της  σπουδαίας προσφοράς του φίλου του Τζ.Σόρος,  τον οποίο ας μην ξεχνάμε ότι τον  είχε δεχθεί και επίσημα στο πρωθυπουργικό γραφείο!!Ας δούμε το σχετικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση αυτή.

Image

Πρόταση για την αντιμετώπιση του ζητήματος των … μεταναστών στην Ελλάδα, με την δημιουργία «οίκων αλληλεγγύης» σε άδεια δημόσια κτίρια, που θα χρηματοδοτηθούν από ιδρύματα όπως το δικό του, παρουσίασε ο Τζορτζ Σόρος, καθώς, όπως είπε, «η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο θέμα του ασύλου έχει καταρρεύσει» και η Ελλάδα, στην κατάσταση που βρίσκεται, δεν μπορεί να βοηθήσει.

Ο κ. Σόρος, μιλώντας στην συνάντηση του «Συμβουλίου για το Μέλλον της Ευρώπης», που διοργανώνει το Ινστιτούτο για την Διακυβέρνηση του επιχειρηματία Νικόλα Μπεργκρίεν στο Βερολίνο, -και στην οποία έτερος εκλεκτός προσκεκλημένος, ήταν και ο ΓΑΠ- έκανε ακόμη λόγο για αλλαγή της Ευρώπης και διαίρεσή της σε εκείνους που δανείζουν και εκείνους που δανείζονται, ενώ επανέλαβε την άποψή του ότι «θα ήταν καλύτερα αν η Γερμανία αποχωρούσε από την ευρωζώνη, σε σύγκριση με την σημερινή κατάσταση, όπου κάνει το ελάχιστο δυνατό».

Πρόσθεσε δε ότι η στάση της Γερμανίας και η επιμονή της στην λιτότητα είναι αντιπαραγωγική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: