Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Βορίδης: Αγωνιά για τις τράπεζες και ζητά να βγαίνουν στο σφυρί οι πρώτες κατοικίες!

Θαυμάστε αυτόν τον κύριο που με μια εναέρια κωλοτούμπα μέσα σε μια νύκτα πετάχτηκε από το ΛΑΟΣ στη ΝΔ μην τυχόν και χάσουμε την αφεντομουτσουναρα του από τη Βουλή !! Τώρα με  θράσος απειλεί και προτρέπει να αρχίσουν οι πληστηριασμοί πρώτης κατοικίας μην τυχόν και οι τραπεζίτες τα φιλαράκια του χάσουν! Σα δε ντρέπεται αλλά γιατί να ντραπεί; Κάποτε με  λοστάρια στα χέρια κυνηγούσε κομμουνιστές, μην τυχόν και πάρουν τα σπίτια των νοικοκυραίων και μιας και δεν το έκαναν αυτοί σκέφτηκε πολύ απλά να το κάνει αυτός!
Θαυμάστε τις δηλώσεις του και κανονίστε τα νεύρα σας και κυρίως, μην είστε δίπλα σε ευθραστα!!




ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ

Δήλωση-βόμβα του βουλευτή της ΝΔ που ζητά να ξεπαγώσουν οι πλειστηριασμοί κατοικιών.

"Εξαιτίας της κρίσης και της δύσκολης κατάστασης των νοικοκυριών θωρακίστηκαν οι οφειλές αλλά αυτό οδηγεί σε πάγωμα αποπληρωμής των δανείων. Κατανοητό το ζήτημα αλλά κάποια στιγμή πρέπει να προχωρήσει η αποπληρωμή των οφειλών", επεσήμανε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μάκης Βορίδης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Real fm.


"Αυτή τη στιγμή στην πραγματικότητα εξαιτίας της κρίσης -και για τους προφανείς λόγους που καταλαβαίνουμε γιατί τα νοικοκυριά είχαν προγραμματίσει με έναν ορισμένο τρόπο κάποια πράγματα στη ζωή τους και τώρα δεν μπορούν να αποπληρώσουν οφειλές-, μπήκαν, θωρακίστηκαν, αν θέλετε, αυτές οι οφειλές, ώστε να μη μπορεί να γίνει εκτέλεση σε βάρος περιουσιακών στοιχείων σε ότι αφορά την πρώτη κατοικία", επεσήμανε ο κ. Βορίδης και έσπευσε να πυροδοτήσει τη βόμβα..


"Αλλά, αυτό οδηγεί σε πάγωμα διαδικασίας αποπληρωμής των δανείων, γιατί τώρα με αυτό τον τρόπο εφόσον κάποιος δε μπορεί να εκτελέσει ο άλλος δεν πληρώνει. Άρα λοιπόν κατανοητό το ζήτημα της κοινωνικής επίπτωσης, αλλά ταυτόχρονα κάποια ώρα πρέπει να προχωρήσει κι αυτό. Κάποια ώρα πρέπει να αποπληρωθούν οι οφειλές"!


Δεν υπάρχουν σχόλια: