Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Γυναίκες μπροστά στα ΜΑΤ, Σκουριές, 21-10-2012



Σκουριές. 
Να παραιτηθεί ΤΩΡΑ η κυβέρνηση - τσιράκι των εταιρειών

Οι εγκληματίες δολοφονούν εν ψυχρώ και με όλους τους δυνατούς τρόπους τους κατοίκους αυτής της χώρας για να πλουτίζουν τα αφεντικά τους.

Υπουργοί έπρεπε να έχουν παραιτηθεί προ πολλού μετά τα καθημερινά εγκλήματα που διαπράττουν στην Ελλάδα.

Ντροπή και αίσχος!

Χτυπάνε εν ψυχρώ διαδηλωτές, παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένους. Σε όλη τη χώρα, σε όλα τα κινήματα, στις Σκουριές στη Χαλκιδική, στο Κιλκίς, στην Ευκαρπία Θεσ/ νίκης, στις απεργίες των εργατών, στις διαδηλώσεις, η βία των μπάτσων, η προπαγάνδα των media, το ψέμα και η συκοφάντηση του ελληνικού λαού, έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα όρια κάθε είδους δημοκρατίας.

Δημοκρατία σημαίνει αρχές και αξίες. Δημοκρατία σημαίνει υπεράσπιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Δημοκρατία σημαίνει σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως τα κατακτήσανε και τα θεσμοθέτησαν γενιές και γενιές αγωνιζόμενων λαών.

Δημοκρατία είναι οι δίκαιοι αγώνες των κατοίκων της Χαλκιδικής και ολόκληρης της αλληλέγγυας Βόρειας Ελλάδας, για να σώσουν από βέβαιο θάνατο τον τόπο τους και να τον παραδώσουν ακέραιο στα παιδιά τους.

Δημοκρατία είναι οι απεργίες και τα δίκαια αιτήματα για εργασία με αξιοπρέπεια.

Δημοκρατία είναι οι κινητοποιήσεις και οι χιλιάδες στους δρόμους, φωνή διαμαρτυρίας απέναντι στην εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική.

Δημοκρατία είναι να ερωτάται ο κάτοικος μιας περιοχής για το τι θέλει να γίνει εκεί. Γιατί ο τόπος σε αυτόν ανήκει, και σε καμιά εταιρεία, και σε καμιά κυβέρνηση ανδρείκελων.

Μαζέψτε τα και πάτε στον αγύριστο, σκουλήκια της δήθεν εκλεγμένης κυβέρνησης. Καμιά κυβέρνηση δημοκρατικού και ευνομούμενου κράτους δεν έχει το δικαίωμα να δολοφονεί και να παραδίδει τον τόπο και το λαό βορά στα νύχια αρπακτικών.

Κάτω η Χούντα των τραπεζιτών και των εταιρειών. Κι αν δεν φύγετε μόνοι σας, θα σας στείλουμε εμείς εκεί που σας πρέπει! Δολοφόνοι
Κάτω τα χέρια από τον τόπο μας!



Το συμβούλιο περιβάλλοντος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου λέει ΟΧΙ στα μεταλλεία χρυσού !

Η γεωπονική σχολή λέει ΟΧΙ στα μεταλλεία χρυσού !

Το Τεχνικό επιμελητήριο λέει ΟΧΙ στα μεταλλεία χρυσού !

Όλη η Θράκη, από άκρη σε άκρη, ανεξαρτήτως παρατάξεως, λέει ΟΧΙ στα μεταλλεία χρυσού !

Όλο το Κιλκίς από άκρη σε άκρη, ανεξαρτήτως παρατάξεως, λέει ΟΧΙ στα μεταλλεία χρυσού !

Δεν υπάρχουν σχόλια: