Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ!

 ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ  ΜΕΓΑΛΟ  

 


















ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, 
ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, 
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, 
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

Η φετινή επέτειος της 28ης Οκτωβρίου μέσα στη γενική καταχνιά που συσκοτιζει την Ελλάδα, είναι   μια μεγάλη ευκαιρία για να μπορέσει ο Λαός να δόσει το πραγματικό νόημα του Έπους του '40 και της Εθνικής μας Αντίστασης ενάντια στον κατακτητή.

Είναι ευκαιρία  για την μαθητιώσα νεολαία και για τα στρατευμένα παιδιά μας να αφουγκραστούν εκείνη τη μεγαλειώση εποποιία και μαζί με το Λαό να δόσουν ένα  άκρως επίκαιρο περιεχόμενο στη μεγάλη και νικηφόρα εθνική επέτειο!

Είναι λοιπόν ακομη μία ευκαιρία για να διακηρύξει ο Λαός μας και η Ελληνική νεολαία το δικό του σύγχρονο και ελπιδοφόρο ΟΧΙ, όπως το έκαναν πριν από ένα χρόνο στις πλατείες όλης της χώρας και στις εθνικές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου!

Οι πολίτες της Ελλάδας, άνδρες, γυναίκες νέοι και νέες, μαθητές, και μαθήτριες έχουν τη δυνατότητα να καταστήσουν τον γιορτασμό της 28ης Οκτώβρη ένα μεγάλο λαϊκό, ενωτικό, ειρηνικό και αγωνιστικό λαϊκό ποτάμι παντού σε όλες τις πόλεις και τους δήμους της χώρας.


Έχουν την ευκαιρία μαζί με τις επίσημες παρελάσεις να πραγματοποιήσουν τις δικές τους  ειρηνικές, ενωτικές και αγωνιστικές παρελάσεις, να ανυψώσουν τα πανώ τους και   να βροντοφωνάξουν τα δικά τους ΟΧΙ! :

  • ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Χώρας
  • ΟΧΙ στο διαμελισμό της με τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες
  • ΟΧΙ στην Ευρώπη των Τραπεζών και των διεθνών τοκογλύφων
  • ΟΧΙ στο ζουρλομανδύα του Ευρώ
  • ΟΧΙ στην παγκοσμιοποίηση
  • ΟΧΙ στη νέα κατοχή

Δεν υπάρχουν σχόλια: