Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ούτε στον άλλο κόσμο δε θα βρουν ησυχία! "Πέταξαν" τον ΓΑΠ έξω απο εστιατόριο στο Βερολίνο!

Οκτ. 29 2012 21:52

Ο Γ. Παπανρέου περιπλανώμενος ανά τον κόσμο ως κανονικός  τουρίστας που ξοδεύει αφειδώς χρήματα αφού άλλα κοροιδα πληρώνουν γιαυτόν, αντί να βρίσκεται στη χώρα του και να παρακολουθεί το τι θα γίνει με τα μέτρα της τρόικας που αυτόςτην έφερε εδώ, τα γράφει όλα κανονικά και τρώει και πίνει έχοντας εξασφαλήσει και την άδεια της Βουλής! 

Και έτσι, από την μία πλευρά έχουμε τον ακούραστο κατασκηνωτή της Ραφήνας που τρώει τις μπριζόλες του, και από την άλλη τον έτερο σωτήρα τον κωπηλάτη, που συνεχίζει αμέριμνος τις διακοπές του, τρώγοντας  σε in  restaurant του Βερολίνου αυτήν την  φορά!

 Όμως τώρα στάθηκε άτυχος ο  καημένος και ταλαίπωρος ποδηλάτης, αφού μερικοί  Έλληνες που βρέθηκαν στο κατάστημα τον  πήραν είδηση και  αφού τον έλουσαν κανονικά με κοσμητικά επίθετα, τον έδιωξαν κακήν κακώς!  

Και έτσι ο καυμενούληςς δεν μπόρεσε να γευθεί τις Βερολινέζικες λιχουδιες, τι κρίμα  ! Ούτε ένα δείπνο δεν μπορεί να γευθεί έξω από τα  ξενοδοχεία που μένει. Όμως  που θα πάει αυτή η κατάσταση;

Κάποιος  δε θα πρέπει να τον ενημερώσει ότι Έλληνες βρίσκονται παντού και ότι από εδώ και στο εξής θα δυσκολεύεται λιγάκι μέχρι να βρει ήσυχη γωνιά σε όλο τον κόσμο για να φάει ο άνθρωπος με την ησυχία του;

Απολαύστε στη συνέχεια στο video, τι ακριβώς έγινε στην μπυραρία του Βερολίνου!





Δεν υπάρχουν σχόλια: