Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Και τώρα; Ήρθε η ώρα των κατασχέσεων των ατομικών περιουσιών!

Ήρθε η ώρα κατασχέσεων των περιουσιών μας!!!

Μετά την απώλεια των εργασιών και των εργασιακών δικαιωμάτων που αποκτήθηκαν με χρόνια αγώνων και θυσιών των εργαζόμενων, μετά την απώλεια των εισοδημάτων από μισθούς και συντάξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, μετά τα ληγμένα σκουπίδια που πλέον θα αγοράζουμε,για να γεμίζουν οι παχυλές τσέπες των σουπερμαρκετάδων, ήρθε τώρα η ώρα γι’ αυτό που σας προειδοποιούσαμε ήδη από το 2010.
 Ήρθε η ώρα τώρα να χάσουμε και τις περιουσίες μας, τα σπίτια μας!  Και όπως έλεγε τις προάλες σε ραδιοφωνική του εκπομπή στο Radio ART FM που εκπέμπει στους 90,6  ο ΓΓ του ΕΠΑΜ οικονομολόγος-αναλυτής Δημήτρης Καζάκης, '' Ο Σαμαράς και τα συνεταιράκια του, εφαρμόζουν αυτό που για χρόνια ταλαιπώρησε τον ελληνικό λαό, ο φόβος δηλαδή ότι ο κομμουνισμός θα μας πάρει τα σπίτια''!!
 
Τώρα λοιπόν και σύμφωνα με την ιστοσελίδα ethnos.gr, έρχονται πλέον και  κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, ενοικίων, τραπεζικών καταθέσεων ακόμη και ΙΧ αυτοκινήτων, για όσους χρωστούν στο Δημόσιο από 300 ευρώ και πάνω. Αιτία για την εξέλιξη αυτή είναι…. η έκρηξη των ληξιπρόθεσμων χρεών, τα οποία έφτασαν τον Οκτώβριο στα 53,47 δισ. Ευρώ. Μόνο μέσα στο 2012 αυξήθηκαν κατά 10 δισ. Ευρώ!!!!

Το γεγονός αυτό πανικόβαλε το σάπιο πολιτειακό σύστημα, το οποίο μπροστά στο φάσμα της κατάρρευσης, πρώτα του ίδιου λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, φέρνει στο προσκήνιο το μέτρο της αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος των περιουσιών  και των εισοδημάτων των πολιτών, που οφείλουν στο Δημόσιο (δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα) και το οποίο μέτρο είχε ατονήσει τον τελευταίο καιρό εξ αιτίας της κρίσης ρευστότητας που πλήττει τους Έλληνες. 
Περιουσίες Ελλήνων τις οποίες θα αγοράσουν στους πλειστηριασμούς έναντι ευτελούς τιμήματος, τα αρπακτικά και σύγχρονοι τοκογλύφοι,  που περιμένουν να κατασπαράξουν τα οικονομικά πτώματα των πολιτών.
Θα τους αφήσουμε να το κάνουν; 
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΑΣ !
ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΝΑΣ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ! 
ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ!  
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ! 

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΝΕ. 

ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!
ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ! 
ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΤΆ! ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ, 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΤΕ ΛΥΤΡΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ! 

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: