Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Κυκλοφορία απαραδεκτου και παραπειστκού μηνύματος σε σχέση με τις οφειλές στην Εφορία!

 
  Ίσως αρκετοί να έχουν ενημερωθεί από σχετικά μηνύματα που έχουν λάβει ή να έχουν πληροφορηθεί από τρίτους, ότι τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και σε διάφορα blogs ένα εξώδικο που έχει σαν θέμα : '' ΕΤΣΙ ΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΟΜΙΜΑ''. 

Για το συγκεκριμένο εξώδικο, για την ανησυχία αλλά και για  τα ερωτηματικά που έχει προκαλέσει σε πολύ κόσμο, το ΕΠΑΜ δίνει τη εξής απάντηση:



"Πρόκειται για ηλιθιότητα ολκής! Το Ε.ΠΑ.Μ δεν έχει  καμιά σχέση με αυτή την ανοησία και δική μας συμβουλή είναι να μην εμπλακεί κανένας σε τέτοια εξώδικα που το μόνο αποτέλεσμα θα έχουν την στοχοποίηση όσων τα στείλουν. Η οικονομική επιχειρηματολογία του εξώδικου είναι για γέλια, ενώ είναι σίγουρο ότι δεν έχει κανένα έννομο αποτέλεσμα γι' αυτόν που θα το χρησιμοποιήσει, εκτός από το γεγονός ότι θα τον εκθέσει"

1 σχόλιο:

diaforos είπε...

Η ανάρτηση που έγινε από το olympia.gr και διαδόθηκε από πάρα πολλά blog δεν ήταν από τον φίλο Παναγιώτη Θεοδωρίδη.

Αυτό είναι εμφανέστατο από όποιον διαβάσει τα σχόλια αλλά και από όποιον κάνει το κόπο να ανοίξει το scribd όπου εύκολα θα διαπιστώσει ότι άγνωστος άνοιξε νέο λογαριασμό και δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει το όνομα του Παναγιώτη στο μοναδικό pdf που ανέβασε για να παραπλανήσει τον κόσμο.

Κάποιοι προσπαθούν να αποσυντονίσουν και να προβοκάρουν οτιδήποτε νέο πάει να γίνει.

Η ανάρτηση που έλαβε το olympia.gr αφορούσε το εξώδικο κατά τραπεζών που σίγουρα ενοχλεί πολλούς.