Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Πως είπατε ανάκαμψη; Ναι μετά από 20 χρόνια!

Ευρωπαική Τράπεζα Επενδύσεων: Ανάκαμψη στην Ελλάδα σε είκοσι χρόνια

                       Σχόλιο: Το να μοιράζεις ελπίδα στον κόσμο δεν είναι κακό, αρκεί να στηρίζεται σε αληθινά δεδομένα και σε επιχειρήματα. Το να ''σερβίρεις'' όμως συνεχώς ψέματα  στο λαό και μάλιστα συνειδητά, τότε αυτό είναι έγκλημα! Και αυτό το κάνουν ''υπεύθυνα'' οι δήθεν κυβερνώντες. Έρχεται όμως η στιγμή που και αυτά ακόμη  τα ψέματα καταρέουν. 

Έτσι την θρυλούμενη αναπτυξη για το τέλος του 2013, θα τη δούν το 2040, όσοι βέβαια θα έχουν απομείνει ζωντανοί μέχρι τότε!  Κάτι είναι και αυτό! 

''Παρηγορια δηλαδή στον άρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του που λέει και ο λαός μας''!

 
Ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) Βέρνερ Χόγιερ, με συνέντευξη,που θα δημοσιευτεί,αύριο Πέμπτη, στην "Berliner Zeitung", εκφράζει την άποψη ότι στην Ελλάδα θα χρειαστούν δεκαετίες για να ανακάμψει από την χρηματοοικονομική κρίση, επικρίνοντας, συγχρόνως, τις τωρινές προσπάθειες των Ευρωπαίων πολιτικών. 
 
 







«Η διαδικασία της ανάκαμψης θα πάρει μία με δύο δεκαετίες»,αναφέρει.

Ο Βέρνερ Χόγιερ διετέλεσε μέλος του γερμανικού κοινοβουλίου, με το κόμμα των Ελευθέρων Δημοκρατών και διηύθυνε την ΕΤΕπ ,επί ένα έτος.


 Στην συνέντευξή του επικρίνει τους Ευρωπαίους πολιτικούς,για έλλειψη θάρρους, κατά το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, τονίζοντας ότι απέτυχαν να οδηγήσουν την Ευρώπη μπροστά, μέσω της πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: