Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΑΜ ΤΟΜΕΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ(ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ(ΒΒΒ)-ΚΟΡΩΠΙ-ΛΑΓΟΝΗΣΙ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ_



                                               ΚΑΛΕΣΜΑ

Φίλες και Φίλοι,

Η πολιτική κατάσταση στη χώρα έχει φτάσει πλέον στο μη παρέκει. Ο Λαός μας  μέρα με τη μέρα φτωχοποιείται και η χώρα γενικά εξαθλιώνεται. Οι διαπιστώσεις είναι αντικειμενικές και όλοι  τις ζούμε και τις καταλαβαίνουμε, αρκεί να μην εθελοτυφλούμε . Τα νοικοκυριά στενάζουν, η ιδιοκτησία όση μικρή και αν είναι, σιγά –σιγά θα αρχίσει να ''παραδίδεται'' υπό το βάρος των χρεών και οι κυβερνώντες μπροστά σε αυτήν την κατάσταση μοιράζουν ψεύτικες ελπίδες και σαχλαμάρες για τη δήθεν ανάπτυξη που όλο έρχεται και κανείς δεν την βλέπει.

Από την άλλη πλευρά τα κόμματα της αντιπολίτευσης,  μη έχοντας κάτι ουσιαστικό να προσφέρουν, μιλάνε με το ίδιο περίπου τροπάριο, όπως μιλούσαν δηλαδή  και οι συμπολιτευόμενοι πριν να κυβερνήσουν, για τις δήθεν  νέες διαπραγματεύσεις που θα κάνουν με τους ‘’λύκους’’, όταν θα έρθουν στην εξουσία και τότε  θα δημιουργήσουν καλλίτερες συνθήκες για τους πολίτες! Λόγια κούφια και χωρίς κανένα αντίκρισμα.!

Ως  ΕΠΑΜ, από την πρώτη στιγμή που βγήκαμε στις πλατείες,, τολμήσαμε και μιλήσαμε με γλώσσα σκληρή και  δύσκολη, αλλά κυρίως με προτάγματα  αληθινά, που μέχρι σήμερα διατηρούν τη δυναμική  τους, σε αντίθεση με όλους τους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς που κάνουν συνεχώς εκπτώσεις, που ψάχνονται.

 Ως ΕΠΑΜ δείξαμε την κατεύθυνση, την προοπτική , τη λύση. Με επιχειρήματα αποδείξαμε ότι η σημερινή κατάσταση που μας επέβαλλαν δεν είναι μονόδρομος, είναι ένα μεγάλο ψέμα, γιατί λύση υπάρχει και μάλιστα σήμερα, όχι μετά από χρόνια!

 Βέβαια  είναι γεγονός ότι  στις εκλογές, ο κόσμος προσπάθησε και δικαίως ίσως,  να ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο, πιστεύοντας  ότι μπορεί και να αποδώσει καλλίτερα.  Σήμερα όμως βλέπει την αλήθεια, βλέπει το αδιέξοδο και την αθλιότητα που τον οδηγούν.  

Το θέμα είναι  αν θα συνεχίσει συνειδητά να πηγαίνει προς το γκρεμό και μέχρι πότε; 

Μπορεί να αντιδράσει και πως;  

 Υπάρχουν δυνατότητες να αλλάξει  το  σημερινό πολιτικό καθεστώς και πως; 

Είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν όλα όσα το ΕΠΑΜ ισχυρίζεται και με ποιες δυνάμεις και με ποιο κόστος; 

Η δουλεία του χρέους μέχρι που μπορεί να φτάσει;

Όλα αυτά που αποτελούν ερωτήματα που διαμορφώνουν  τη στρατηγική εξόδου από την κρίση, όπως  την επαγγέλλεται το ΕΠΑΜ, θα έχουμε την ευκαιρία να τα αναλύσουμε σε μια συγκέντρωση όλου του Τομέα ΕΠΑΜ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ( Βάρη-Βούλα- Βουλιαγμένη- Κορωπί- Λαγονήσι- Σαρωνίδα) σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΙΑΝ.2013 στο Ζαχαροπλαστείο   ESPLANADE  στον 2ο όροφο στις 7.30 ΜΜ.

Εκτός από τα παραπάνω,  θα συζητήσουμε για να καθορίσουμε μια κεντρική ομιλία του ΕΠΑΜ στον Τομέα μας,  για την Παναττική συγκέντρωση μελών και φίλων του ΕΠΑΜ στις 4/2/2013, για τη μεγάλη μουσική  συναυλία αντίστασης που θα διοργανώσει το ΕΠΑΜ, το πρόγραμμα σεμιναρίων που εξελίσσεται με μεγάλη επιτυχία, την τακτική που θα ακολουθήσουμε για τα χαράτσια μαζί με άλλες δυνάμεις,  πως βλέπει το ΕΠΑΜ τις κινητοποιήσεις και τις απεργίες των εργαζομένων και τι ακριβώς προτείνει κ.α

Η παρουσία ΟΛΩΝ των μελών και φίλων  μας στη συγκέντρωση της Δευτέρας  είναι αναγκαία   και παρακαλούμε  να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να παραβρεθούμε  σε αυτήν. Δεν είναι δυνατό  να διαμαρτυρόμαστε για την σημερινή κατάσταση και για τα δεινά που μας έχει φέρει και να περιμένουμε να δρομολογούνται καταστασεις και λύσεις ερήμην μας. 

Δεν είναι δυνατόν  να περιμένουμε να μας δοθούν όλα έτοιμα. Καιρός πλέον   να παλέψουμε  για τους εαυτούς μας και τις  οικογένειές  μας, για το συνάνθρωπό μας, για την Πατρίδα μας.

Τίποτα δεν μας χαρίζεται και τίποτα δε θα μας χαριστεί, χωρίς και  το δικό μας αγώνα!

Δημήτρης Κυπριώτης
Μέλος του Πυρήνα ΒΒΒ,
Μέλος της ΠΓ του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια: