Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Ο ''αστικός'' πόλος των φιλομνημονιακών δυνάμεων και ο αυτοαποκαλούμενος ''αριστερός'' ή πόλος των αντιμνημονιακών δυνάμεων!

 Ενώ ο «αστικός» λεγόμενος πόλος των μνημονιακών δυνάμεων με τη αμέριστη συμπαράσταση των ξένων επικυρίαρχων δείχνει, να βρίσκει τον βηματισμό του και να ανασυντάσσεται, ο φυσικός του «αντίπαλος» πόλος, ο αυτοαποκαλούμενος «αριστερός» σπαράσσεται από έριδες. Πολεμικές περιχαρακώσεις και κατατεμαχισμοί που προκύπτουν από αρτηριοσκληρωτισμούς, ταξικές ονειρώξεις, θρησκόληπτες εμμονές περί «σοσιαλιστικού» μετασχηματισμού και «αντικαπιταλιστικής» δράσης, ή από την άλλη πλευρά με θρησκόληπτη επίσης εμμονή σε μια ανύπαρκτη «Ευρώπη των Λαών», που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην ενσωμάτωση και τη νομιμοποίηση της ξένης κατοχής.
Έτσι, η αυτοαποκαλούμενη «Αριστερά» αρνείται να κατανοήσει τις ανάγκες των καιρών και αφήνει τη πλειοψηφία της Κοινωνίας χωρίς ουσιαστική πολιτική έκφραση, έρμαιο της βουλιμίας των επικυρίαρχων δυνάμεων, οδηγώντας με αυτόν τον τρόπο τα πιο ταλαιπωρημένα από τη κρίση τμήματά της στην αγκαλιά του νεοναζισμού, ή άλλα στην απογοήτευση και τη παραίτηση από τους Αγώνες.
Η ευθύνη των κομμάτων, ή των διαφόρων εκφράσεων της «Αριστεράς» είναι τεράστια και κατατάσσει τις ηγεσίες τους στο χώρο των εν δυνάμει συνεργατών και υποστηρικτών του «Συστήματος» και του φαύλου καθεστώτος που υποτίθεται ότι θέλουν να ανατρέψουν.
Το χειρότερο απ’ όλα είναι, ότι η πολιτική τους αυτή δρα αποπροσανατολιστικά μέσα στο Λαϊκό Κίνημα και ουσιαστικά αποτελεί εμπόδιο και ανάχωμα στις προσπάθειες, που εδώ και δύο χρόνια δημοκρατικές δυνάμεις καταβάλουν, για να δημιουργηθεί ένας ευρύτατος, αντίπαλος στους επικυρίαρχους, πόλος με αξιόπιστη πρόταση εξουσίας, προβάλλοντας με σθένος ακριβώς τη μοναδική λύση για διέξοδο από τη σημερινή κατάσταση που οδηγεί τη χώρα στη καταστροφή και το λαό στην εξαθλίωση και τον εξανδραποδισμό.   
Και η μοναδική λύση, ως η μόνη αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση εξουσίας δεν είναι άλλη, από την χωρίς «σοσιαλιστικά», ή άλλα προαπαιτούμενα, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ Ανατροπή του φαύλου καθεστώτος και της ξένης κατοχής, Αποκατάσταση της Δημοκρατικής Νομιμότητας και της Λαϊκής Κυριαρχίας με την εκλογή Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, που θα δημιουργήσει πρωτογενές δίκαιο με νέο Σύνταγμα, διακόπτοντας τη «συνέχεια» του Κράτους. Διακοπή της συνέχειας του Κράτους, που θα επιτρέψει με τη σειρά της και ταυτόχρονα, την μη αναγνώριση του χρέους και τη μονομερή διαγραφή του, την αποκατάσταση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας με τη κατοχύρωση της Νομισματικής κυριαρχίας, μέσω νέου Εθνικού Κρατικού Νομίσματος και βέβαια τη παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και των δωσιλόγων, χωρίς καμιά δυνατότητα παραγραφής των διαχρονικών σε βάρος της χώρας εγκλημάτων τους.
Όλα αυτά προϋποθέτουν συνολική ρήξη με την ευρωζώνη, τις επιλογές της Ε.Ε. και της εγχώριας ελίτ και για να έχουν νικηφόρα κατάληξη απαιτούν Ισχυρή Πολιτική Οργάνωση του ίδιου του Λαού, που ενωμένος καλείται να δώσει τη μάχη.  
Έχουμε πόλεμο. Και οι ηγεσίες της λεγόμενης «Αριστεράς» αρνούμενες να συνεισφέρουν, ή ακόμα και να ηγηθούν αυτής της Παλλαϊκής Προσπάθειας, φαίνεται να διαλέγουν λάθος στρατόπεδο, απέναντι στο Λαό και σε βάρος του!
  από τον
Αναρτήθηκε στο blog: «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ-ΕΠΑΜ» από τον Όθωνα Κουμαρέλλα, μέλος της Π.Γ. του Ε.Πα.Μ.                                  
ως σχόλιο στο άρθρο:
ΣΥΡΙΖΑ & ΚΚΕ, Κοινοβουλευτικός Σοσιαλισμός & Κομμουνιστικός Τελεσιγραφισμός
του Πέτρου Παπακωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: