Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΑΜ ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Τουρκολίμανο και η μαρίνα των Γουβιών!






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η προδοτική - δοσιλογική κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη με την ανοχή των τοπικών εκπροσώπων της «Α.Ε» Τρεπεκλή - Σπύρου ξαναχτυπά και ένα από τα πιο νευραλγικά σημεία του κερκυραϊκού τουρισμού περνά σε Τούρκικα χέρια, όχι σαν απλή ιδιωτικοποίηση αλλά σαν κρατικοποίηση, απλά σε άλλο κράτος και τυχαία αυτό το κράτος είναι η Τουρκία και τυχαία επίσης μέτοχός της «ιδιωτικής» εταιρίας ο τουρκικός στρατός.
 
 Όλως τυχαίως η μαρίνα των Γουβιών της Κέρκυρας ακολουθεί τη μοίρα των μαρίνων Μυτιλήνης - Ζέας - Φλοίσβου - Λευκάδας στα ίδια συμφέροντα. 
 
 Εμείς στο Ε.Πα.Μ δεν παραμένουμε «γραφικοί - συνομοσιολόγοι». Χαίρε Κυριακούλη που μπορείς να επιβάλεις στο Ελληνικό κράτος να μην κάνει μαρίνες κοντά στη «δική σου». 
 
Χαίρε μέγιστε επιχειρηματία που σκανδαλωδώς το Ελληνικό κράτος σου παραχωρεί για δεκάδες χρόνια δημόσια περιουσία. Κάποιοι βέβαια εδώ στην Κέρκυρα θα μας πουν πως το παραπάνω έγκλημα είναι ανάπτυξη (θέσεις εργασίας, ποιοτικός τουρισμός κτλ).
 
 Ερώτηση: όταν τελικά οι τούρκοι θα ελέγχουν 8.500 θέσεις σκαφών σε μαρίνες στην περιοχή από την Αδριατική μέχρι το Αιγαίο θα αφήνουν σαν καλοί Σαμαρείτες να διαχέεται το τουριστικό εισόδημα στους Έλληνες και τους Κερκυραίους;
 
 Αν όμως ο λαός ξεφορτωθεί γρήγορα όλους τους παραπάνω θα ανακτήσει και πάλι τον πλούτο του και μια πραγματικά πατριωτική κυβέρνηση θα χαράξει επιτέλους ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. 
 
 Να σημειωθεί δε πως η βάση των ελάχιστων πλωτών μέσων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας βρίσκεται στον παραπάνω χώρο.




Για τον Πυρήνα Ε.ΠΑ.Μ Κέρκυρας

Ο Συντονιστής

Μιχελάς Ε. Πλάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια: