Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ, αισθάνεται "υπερήφανος"που ψήφισε το Μνημόνιο!! Μπράβο:! Τώρα σε λίγο θα έρθει και το επόμενο βήμα. Ολα θα τα δούμε.!


Δίνει συνέχεια στην κόντρα του με την αριστερή πτέρυγα που δεν συγχωρεί στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ ότι ψήφισε το πρώτο μνημόνιο και τις προγραμματικές δηλώσεις ΣαμαράΑισιόδοξος πως η πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίζει την απόφαση της πλειοψηφίας, που τον έθεσε επικεφαλής του ψηφοδελτίου της περιφέρειας Πελοποννήσου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Οδυσσέας Βουδούρης.

Έντονη είναι η αντίδραση από την αριστερή πτέρυγα που δεν συγχωρεί στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ ότι ψήφισε το πρώτο μνημόνιο και τις προγραμματικές δηλώσεις Σαμαρά. Ωστόσο, ο ίδιος είπε ότι «Έχω διαγραφεί δύο φορές επειδή δεν υπέκυψα σε μνημονιακούς εκβιασμούς. Και δεν είμαι ο μόνος που ακολούθησε αυτή την πορεία. Όμως, δυστυχώς, δεν έχουμε την κουλτούρα της συμμαχίας στην Ελλάδα» τόνισε ο κ. Βουδούρης.

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως δεν ήταν ο μόνος που στήριξε Σαμαρά, ωστόσο έσπευσε να διευκρινίσει ότι το έπραξε επειδή θεωρούσε πως έπρεπε να ληφθούν δημοσιονομικά μέτρα και να γίνουν μεταρρυθμίσεις «που δεν έγιναν ποτέ. Παρόλα αυτά, δεν μετανιώνω που ψήφισα το μνημόνιο» συμπλήρωσε ο κ. Βουδούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: