Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Η σημερινή ΗΜΕΡΙΔΑ του ΕΠΑΜ για το προσφυγικό-μεταναστευτικό



Του Δημήτρη Κυπριώτη

Η σημερινή (χθες) ΗΜΕΡΙΔΑ που διοργάνωσε το ΕΠΑΜ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με το γενικό θέμα  το «Προσφυγικό-Μεταναστευτικό ζήτημα» σημείωσε εξαιρετική επιτυχία και μάλιστα σε βαθμό μη αναμενόμενο, σε ότι αφορά την μεγάλη προσέλευση του κοινού που προσήλθε για να την παρακολουθήσει.

Περισσότερα από 500 άτομα παρακολούθησαν τις εργασίες τις ημερίδας που ξεκίνησαν στις 11 πμ και ολοκληρώθηκαν στις 19 μμ, γεγονός που  φανερώνει το μεγάλο ενδιαφέρον που παρουσίασε  η εκδήλωση.

Τα κύρια χαρακτηριστικά που έδωσαν και τον τόνο της επιτυχίας της Ημερίδας, εκτός από τη μεγάλη προσέλευση του κοινού, ήταν το εύρος και η πρωτοτυπία των θεμάτων που χειρίστηκαν οι πολύ καλά ενημερωμένοι ομιλητές, ο διάλογος που αναπτύχθηκε, οι ενδιάμεσες μεταξύ ομιλητών  παρεμβάσεις από κόμματα και προσωπικότητες και τέλος η άψογη οργάνωση της εκδήλωσης σε όλα της τα σημεία!

Στις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει το video της εκδήλωσης, ενώ λίγο μετά θα γίνει η προσπάθεια να έχει εκδοθεί και ανάλογο υλικό  από τις ομιλίες  των εισηγητών.



Το ΕΠΑΜ, όπως άλλωστε δηλώθηκε, θα προχωρήσει πολύ σύντομα και σε άλλες ανάλογες εκδηλώσεις, με θεματολογία που θα εστιάζεται  στα Εθνικά θέματα, στο Κυπριακό, στο Εθνικό νόμισμα και στην έξοδο από ΟΝΕ και ΕΕ, αλλά και στο Πρόγραμμά του! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: