Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

28η Οκτωβρίου


Η σημερινή επέτειος μας επιφύλασσε ένα ηλιόλουστο πρωινό.
Στις 10.30 π.μ, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Εκκλησία της Βάρκιζας, η καθιερωμένη δοξολογία, στην οποία παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος και τα μέλη του ΔΣ Βάρης, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, αντιπροσωπείες από τα σχολεία της Πόλης και για πρώτη φορά επίλεκτη ομάδα του Συλλόγου ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74.
Μετά τη δοξολογία και τον πανηγυρικό της ημέρας, έγινε η κατάθεση στεφάνων σύμφωνα με το τελετουργικό.
Στη συνέχεια οι Δημοτικές και άλλες Αρχές, κατευθύνθηκαν προς την πλατεία της Βάρκιζας, για την παρακολούθηση της μαθητικής παρέλασης, που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στην παραλιακή Λεωφόρο.
Χαρακτηριστική ήταν η παρουσία των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων στην παρέλαση.
Ο Συνδυασμός ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για ποιότητα ζωής, ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ, αντιπροσωπεύθηκε από τον επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης και Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Βάρης ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΠΡΙΩΤΗ, τον οποίο συνόδευαν οι περισσότεροι των Υποψηφίων του Συνδυασμού στη Βάρη.
Μετά το πέρας της παρέλασης , έφτασε από τη Βούλα και ο Υποψήφιος Δήμαρχος επικεφαλής της Νέας Πορείας Ανδρέας Κάσδαγλης, συνοδευόμενος από αριθμό Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της Βούλας.
Στη συνέχεια ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ και ο Δημήτρης Κυπριώτης και άλλοι Υποψήφιοι, διήλθαν όλα τα καταστήματα της περιοχής και χαιρέτησαν τον κόσμο.
Μετά κατευθύνθηκαν στο χώρο που έγιναν τα εγκαίνια του πολιτιστικού κέντρου και στη συνέχεια το κλιμάκιο της Βούλας αποχώρησε.
Οι λοιποί Υποψήφιοι και ο Δημήτρης Κυπριώτης, απόλαυσαν τον καφέ τους σε γνωστή καφετέρια της Βάρκιζας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: