Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΑΡΗΣ




Συμπολίτες και Συμπολίτισσες,


 Πιστεύω ότι 4 χρόνια τώρα, σας δόθηκε η δυνατότητα και οι ευκαιρίες  να με γνωρίσετε τόσο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο κυρίως στις γειτονιές σας.

Από τη θέση του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του ΔΣ του Δήμου Βάρης, αγωνίστηκα φιλότιμα και με πάθος για να λυθούν  προβλήματα του Δήμου και των Δημοτών μας.


 
Με την κριτική και με τις πολλές και εποικοδομητικές μου  προτάσεις, προσπάθησα για να δοθούν λύσεις σε μια σειρά βαλτωμένων προβλημάτων. Αλλού τα κατάφερα, τις περισσότερες φορές δεν εισακούστηκα από τη Δημοτική Αρχή.

 Σήμερα όμως το τοπίο έχει αλλάξει. Ο διευρυμένος Δήμος έχει ανάγκη σοβαρής διοίκησης και όχι μιας όποιας διοίκησης παρέας και φίλων, ούτε  διοίκησης εξυπηρέτησης συμφερόντων.

 Η συστράτευσή και η συμπαράταξη της Παράταξής μου με την Παράταξη του Υποψήφιου Δημάρχου ΑΝΔΡΕΑ  ΚΑΣΔΑΓΛΗ, στηρίχτηκε σε προγραμματικό πλαίσιο Αρχών και Δεσμεύσεων, που έχουν σαν κεντρικό στόχο τη διασφάλιση της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ για όλους μας.

Είμαστε αποφασισμένοι και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ να κάνουμε το καλλίτερο δυνατό για το νέο μας Δήμο και όλους  τους Δημότες του, χωρίς εξαιρέσεις και δίχως αποκλεισμούς.

Προσωπικά σας ζητάω να μας ακολουθήσετε και να συμμετάσχετε σε αυτή τη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ, για να έχουμε ΟΛΟΙ λόγο και γνώμη στο νέο μεγάλο μας Δήμο.
         

ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ
Στρατηγός ε.α
Επικεφαλής ελάσσονος αντιπολίτευσης ΔΣ ΒΑΡΗΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για ποιότητα ζωής.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: