Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Αποθέωση του Συνδυασμού ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ από περισσότερες από 500 γυναίκες.


Χθες βράδυ στο εστιατόριο-καφέ VIVE MAR στη Βούλα, που πραγματοποιήθηκε  εκδήλωση  για τις γυναίκες, του Συνδυασμού ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για ποιότητα ζωής- Α.ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ, δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο στις αίθουσες μέσα και έξω από το κέντρο, από τη τεράστια αλλά όχι ανέλπιστη  συμμετοχή γυναικών όλων των ηλικιών.
Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για τις 7μμ, αλλά η προσέλευση ξεκίνησε τουλάχιστον μία ώρα πριν από τις γυναίκες της Βάρης, τις οποίες υποδεχόταν η σύζυγος του Δημήτρη Κυπριώτη, προσφέροντας σε κάθε προσερχόμενη από ένα τριαντάφυλλο.
Αντίστοιχα τις γυναίκες από τη Βούλα υποδεχόταν η σύζυγος του Ανδρέα Κάσδαγλη.
Στις 8μμ στους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων δεν υπήρχε θέση σε ακτίνα 500 μέτρων, ενώ στο εσωτερικό γινότανε « χαλασμός»
Κανείς δε μπορούσε να φανταστεί αυτό που έγινε. Μόνο από τη Βάρη και τη Βάρκιζα προσήλθαν περισσότερε  από 100 γυναίκες.
Τη στιγμή που ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης- Βούλας–Βουλιαγμένης εισήλθε στην αίθουσα συνοδευόμενος από το Δημήτρη Κυπριώτη και τους άλλους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, όρθιες οι γυναίκες τους χειροκροτούσαν επί 5΄ .
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ στη συνέχεια ευχαρίστησε θερμά τις γυναίκες και παρουσίασε με ιδιαίτερο τρόπο τους υποψηφίους(άνδρες και γυναίκες) της Βούλας, αναφέροντας ότι οι υποψήφιοι των άλλων πόλεων θα παρουσιαστούν σε επόμενη εκδήλωση. Μοναδική εξαίρεση υπήρξε για τον επικεφαλής της Βάρης Δημήτρη Κυπριώτη τον οποίο παρουσίασε στις συμπολίτισσές του, χαραχτηρίζοντάς τον το «διαμάντι της Βάρης», τον οποίο και προσκάλεσε να απευθύνει χαιρετισμό.
Στη συνέχεια η εκδήλωση συνεχίστηκε με ζωντανή εκτέλεση έργων για πιάνο.
Η όμορφη και πολιτισμένη βραδιά έληξε στις 10μμ με την αποχώρηση των προσκεκλημένων γυναικών τις οποίες στην έξοδο ευχαριστούσαν ο Α. Κάσδαγλης και ο Δ. Κυπριώτης.
Ο αέρας νίκης φύσηξε για τα καλά για το συνδυασμό. Ήταν η δεύτερη, μετά τη Βάρη, εκδήλωση, που σημείωσε τεράστια επιτυχία. Και έπονται άλλες εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: