Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Πλημμύρισε από κόσμο σήμερα η “ΓΑΡΔΕΝΙΑ”


Στη γνωστή ταβέρνα της Βάρης «ΓΑΡΔΕΝΙΑ» του κ. Κώστα Γκίκα, ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για Ποιότητα Ζωής Δημήτρης Κυπριώτης δέχθηκε τις ευχές των φίλων του, για την ονομαστική του γιορτή.
Παρά την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε από τις 7.00μμ, 300 περίπου άτομα κατέκλυσαν στην κυριολεξία την αίθουσα της ταβέρνας και του αίθριου.
Την ίδια ώρα, δεκάδες ήταν τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα από διάφορες περιοχές της Βάρης και ιδιαίτερα από το Κόρμπι, που δήλωναν ότι αδυνατούν να περάσουν την απέναντι πλευρά της οδού Αιγαίου στο Πηγάδι και ακύρωναν την προσέλευσή τους.
Για μια ακόμη φορά, το ρέμα του Κόρμπι εγκλωβίζει τους κατοίκους στα σπίτια τους!
Οι υποσχέσεις για λύση του προβλήματος, παρέμειναν υποσχέσεις, όπως γίνεται την τελευταία 20ετία.
Στην ταβέρνα προσήλθε στις 8.30 μμ ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και αριθμό Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της Βούλας.
Στην κοινωνική αυτή εκδήλωση έδωσαν το παρόν, η 1η επιλαχούσα Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ της Περιφέρειας Αττικής Ελισάβετ Γράψα, ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αν. Αττικής Θωμάς Ναστούλης, οι Υποψήφιες Περιφερειακές Σύμβουλοι του Συνδυασμού του Γ. Σγουρού, Ελένη Καπλάνη και Δώρα Βασιλειάδη, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Βούλας Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Βάρης Σιαμέτης Βασίλης, η Αναπληρώτρια Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Βάρης Ελένη Χρόνη, ο Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συνεργασίας Βούλας Γιώργος Κωστόπουλος, και ο εκδότης της Εφημερίδας “ Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ” κ. Φιλιππόπουλος Δημήτρης.
Τους προσκεκλημένους υποδέχονταν ο Δημήτρης Κυπριώτης με τη σύζυγό του και τα δύο από τα τρία παιδιά τους.
Η ωραία και ζεστή αυτή βραδιά που προσέφερε ….χαλάρωση σε όλους τους Υποψήφιους έκλεισε περί την 11η νυκτερινή ώρα.      

Δεν υπάρχουν σχόλια: