Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ. Α. ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ


Μπαίνοντας στην τελευταία εβδομάδα πριν από τις εκλογές, οι συγκεντρώσεις του Συνδυασμού ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για Ποιότητα Ζωής, Διεξάγονται πλέον σε καθημερινή βάση.
Σήμερα 30 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση-συζήτηση με τους κατοίκους του Κόρμπι και της Μηλαδέζας στη Βάρη.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ, ανοίγοντας τη συζήτηση, έδειξε ιδιαίτερα ενημερωμένος για τα σοβαρά προβλήματα που έχουν οι συγκεκριμένες περιοχές.
 Όπως δήλωσε, για αυτό έχει φροντίσει ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρης Κυπριώτης, που έχει τρέξει πολύ τα τελευταία χρόνια σε αυτές τις περιοχές.
Στη συνέχεια κάτοικοι των περιοχών, έλαβαν το λόγο και αναφέρθηκαν με λεπτομέρειες στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος, τόνισε στην απάντησή του, ότι δέσμευσή του  είναι να παλέψει για τη λύση των προβλημάτων με όλα τα μέσα.
Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στο Δημήτρη Κυπριώτη, ο οποίος τόνισε, ότι παρά τις δυσχέρειες στα οικονομικά που παρουσιάζει ο Δήμος, ιδιαίτερα στο σκέλος των εσόδων, η προτεραιότητα θα δοθεί στην εξαφάνιση της λάσπης και της σκόνης από τα δύο αυτά μοναδικά μέρη της Βάρης, που σήμερα παρουσιάζουν εικόνες από τριτοκοσμική  χώρα.
Το μεγάλο πρόβλημα του ρέματος και της πράξης εφαρμογής αλλά και τα έργα υποδομής, τονίστηκαν ιδιαίτερα και από άλλους που πήραν το λόγο.
Αύριο 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ θα πραγματοποιηθεί η Κεντρική Συγκέντρωση της Βουλιαγμένης στις 19.00 απέναντι από το AQUA MARINA.
Τη Δευτέρα στις 18.00 θα γίνει ενημέρωση των κατοίκων της Λαθούριζας στη Βάρη, την Τρίτη υπάρχουν προγραμματισμένες συγκεντρώσεις σε σπίτια, την Τετάρτη η Κεντρική Συγκέντρωση στη Βούλα στην κεντρική πλατεία και την Παρασκευή η Κεντρική Συγκέντρωση  της Βάρης στη Βάρκιζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: