Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Τα ψηφοδέλτια της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για ποιότητα ζωής Α.ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ στη Βάρη


Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ που έχει  την ευθύνη για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων  στη Βάρη με το συνδυασμό του ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΣΔΑΓΛΗ, κατέθεσε χθες τον πλήρη κατάλογο των υποψηφίων για το ΔΣ, καθώς και τον αντίστοιχο για την τοπική κοινότητα Βάρης.
Με μεθοδικότητα και ύστερα από την πολύ καλή προετοιμασία που είχε γίνει πολύ καιρό πριν, έγινε ο καταρτισμός των υποψηφίων με πάρα πολλά κριτήρια.
Το δύσκολο για το Δ. Κυπριώτη ήταν ο περιορισμένος αριθμός των θέσεων 12 για το ΔΣ και αντίστοιχα 12 για το τοπικό συμβούλιο, σε σχέση με το μεγάλο αριθμό των υποψηφίων που είχε στη διάθεσή του.
 Έτσι η επιλογή υπήρξε και επιλεγμένη και ισορροπημένη. Ιδιαίτερης  αναφοράς είναι το γεγονός, ότι  και όσοι έμειναν «έξω» από τα ψηφοδέλτια, δήλωσαν την πλήρη υποστήριξη τους και έθεσαν τους εαυτούς τους σε εθελοντική προσφορά στήριξης γενικά του Συνδυασμού.
Οι αναμνήσεις από την προηγούμενη τετραετία για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου, δεν είναι ότι το καλλίτερο.
Σήμερα οι δυνάμεις είναι ανανεωμένες στο 90% σε σχέση με το παρελθόν, αλλά η γραμμή εξακολουθεί να είναι η ίδια.
 Άφθαρτα πρόσωπα. Άνδρες και γυναίκες από όλες τις περιοχές του Δήμου, όλων των ηλικιών και  αντιπροσωπευτικών επαγγελμάτων.
 Βροντερό και πάλι ΟΧΙ από το Δημήτρη Κυπριώτη στα λεγόμενα «βαριά ονόματα», ΝΑΙ στη συμμετοχή ανθρώπων με εμπλοκή στα κοινά σε όλη τη διάρκεια της 4ετίας και όχι 1 μήνα πριν από τις εκλογές. Άνθρωποι που είχαν παρουσία στα Δημοτικά Συμβούλια, στους Συλλόγους και γενικά άνθρωποι προσανατολισμένοι στο θεσμό της Αυτοδιοίκησης με πίστη στο πρόγραμμα Καλλικράτης.
Η ανακοίνωση των ονομάτων, θα γίνει ταυτόχρονα με την παρουσίαση του Συνδυασμού στο σύνολό του.
Το εκλογικό κέντρο στη Βάρη θα λειτουργήσει τις αμέσως προσεχείς ημέρες. Βρίσκεται στην οδό Αναγυρούντος, απέναντι ακριβώς από την Εκκλησία της Βάρης.
Τα εγκαίνια θα γίνουν αμέσως μετά από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της  Βούλας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: