Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Στο δρόμο προς την κατάθεση των ψηφοδελτίων των Συνδυασμών

Έντονη είναι η κινητικότητα που παρατηρείται στα παραταξιακά επιτελεία των υποψηφίων Δημάρχων στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, προκειμένου να είναι έτοιμοι στον τακτό χρόνο, να καταθέσουν τα ψηφοδέλτια τους.
Χαρακτηριστικό αυτής της κινητικότητας, που ξεκινάει από το πρωί κάθε ημέρας και τελειώνει στις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες, είναι η απίστευτη ταχύτητα των «μεταγραφών» που αναπτύσσεται.
Υποψήφιοι όλων των αποχρώσεων αφήνουν τους συνδυασμούς τους και ψάχνουν τον υποτιθέμενο νικητή, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν την καρέκλα του επόμενου δημοτικού συμβουλίου. Και όλα αυτά γίνονται ερήμην της απόφασης του Λαού, που θα είναι και ο τελευταίος που θα την αποδώσει.
Από την άλλη πλευρά, η απίθανη παραπληροφόρηση που διασπείρεται για τα αποτελέσματα των διαφόρων gallops που διεξάγονται, μαζί με τα διάφορα δημοσιεύματα των τοπικών εφημερίδων, συνθέτουν ένα σκηνικό που κάθε άλλο είναι για το καλό του νέου δήμου.
Απίστευτες δικαιολογίες δίνονται από κάθε μετακινούμενο για να δικαιολογήσει τη στάση του, απέναντι στους δημότες.
Μέχρι την προσεχή εβδομάδα που θα κατασταλάξει η σκόνη που έχει σηκωθεί, τα φαινόμενα αυτά θα συνεχίζονται.
Κατά τα φαινόμενα στο τέρμα αυτής της περιόδου, είναι αμφίβολο αν θα καταλήξουν όλοι όσοι δήλωσαν την πρόθεση τους να είναι υποψήφιοι σ` αυτήν την εκλογική μάχη.
Ένα στοιχείο χαρακτηριστικό, της μάχης που γίνεται, είναι τα ποσά που ξοδεύονται, παρά τις απαγορεύσεις που υπάρχουν, ενώ είναι σίγουρο ότι κανένας δεν πρόκειται να ελεγχθεί τελικά, για το ξόδεμα των χρημάτων.
Η ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για ποιότητα ζωής- Α.ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ, είναι η Παράταξη που κάνει τη μεγάλη διαφορά σε όλο αυτόν το σκοτωμό, αφού με ηρεμία, μεθοδικότητα και σωφροσύνη, διαχειρίζεται την όλη κατάσταση.
Την Πέμπτη 7 Οκτ. και από τις 7μμ, η Παράταξη διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στις γυναίκες στο κέντρο Vive mar , δίπλα στο δημαρχείο της Βούλας.
Προβλέπεται να γίνει μία μεγαλειώδης συγκέντρωση γυναικών και από τις 3 πόλεις και θα αποδειχθεί ότι οι αίθουσες του κέντρου θα είναι πολύ μικρές για να ανταποκριθούν στη μεγάλη προσέλευση γυναικών.
Η ενημέρωση από εμάς θα είναι συνεχής για όλο αυτό το προεκλογικό. Διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: