Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Εξαιρετική εκδήλωση στη Βάρη(Βάρκιζα)

Την πρώτη του επίσημη παρουσία στη Βάρη, έκανε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Ανδρέας Κάσδαγλης, έχοντας στο πλευρό του τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευση του Δήμου Βάρης και Υποψήφιο πλέον Δημοτικό Σύμβουλο, με το Συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για ποιότητα ζωής, στον οποίο ηγείται ο παραπάνω αναφερόμενος Υποψήφιος Δήμαρχος.
Με τα ισχύοντα δεδομένα και από το γεγονός ότι δεν είχε γίνει κάποια ιδιαίτερη κινητοποίηση, ούτε ότι ήταν προεκλογική συγκέντρωση, αλλά συνέντευξη τύπου, με παρουσία των Τοπικών Συλλόγων και των φίλων του Δ. Κυπριώτη, η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή.
Πάνω από 300 Δημότες κατέκλυσαν στην κυριολεξία, όχι μόνο τις 3 αίθουσες της καφετέριας SAVALAS, αλλά και τα μεγάλα πεζοδρόμια έξω και γύρω από το κέντρο.
Η εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του Δ. Κυπριώτη, ο οποίος έκανε μια μικρή αναδρομή στην μέχρι σήμερα πορεία του στα δρώμενα του Δήμου Βάρης και ολοκλήρωσε τις σκέψεις του, αναφέροντας τα κριτήρια που έβαλε η Παράταξή του για συνεργασία με τη μεγαλύτερη Παράταξη της Βούλας και τον Α. Κάσδαγλη.
Πολλά σημεία της ομιλίας του Δ. Κυπριώτη τα διέκοπταν τα παρατεταμένα χειροκροτήματα των δημοτών. Η ατμόσφαιρα πήρε πανηγυρικό χαρακτήρα, όταν ο ομιλητής παρουσίασε τον Υποψήφιο Δήμαρχο.
Στη συνέχεια μετά τους ασπασμούς που αντήλαξαν χειροκροτούμενοι οι δύο άνδρες, ο Α. Κάσδαγλης ευχαρίστησε τι ίδιο θερμά τον Δ. Κυπριώτη και στη συνέχεια ο Υποψήφιος Δήμαρχος ανέλυσε τους Άξονες πολιτικής του προγράμματός του για τη Βάρη.
Αμέσως μετά και οι δύο άνδρες απάντησαν σε πολλές ερωτήσεις δημοσιογράφων, προέδρων συλλόγων και δημοτών.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης και για πολλή ώρα, συνομίλησαν με πολλούς δημότες, που ήθελαν να δουν από κοντά τον Υπ. Δήμαρχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: