Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ



 Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα, η μεγαλύτερη ειρηνική πορεία των τελευταίων χρόνων, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αντικειμενικών παρατηρητών.

 Οι  Έλληνες εργαζόμενοι, άνδρες και γυναίκες, οι χιλιάδες των ανέργων, οι  νέοι και οι νέες,  έδειξαν με τον όγκο και τον παλμό της σημερινής μεγαλειώδους συμμετοχής  τους,  τη βαθιά  τους  αγανάκτηση ενάντια στις πολιτικές του μνημονίου της τρόικας που εφαρμόζει πιστά  η « σοσιαλιστική» μας κυβέρνηση.

Εκτός από τον μεγάλο όμως όγκο και τον παλμό, τη σημερινή πορεία σηματοδοτούσε η παρουσία μεγάλου αριθμού Ανεξαρτήτων Πρωτοβουλιών Πολιτών, που κινήθηκαν  έξω από τα γνωστά και παραδοσιακά κομματικά πανό, με πιο χαρακτηριστικά εκείνα της «ΣΠΙΘΑΣ» Μίκη Θεοδωράκη, του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» και του Δήμου «ΚΕΡΑΤΕΑΣ».

Τα συνθήματα, τα πανό και οι αφίσες  που χρησιμοποιήθηκαν από τους διαδηλωτές, ήταν ευρηματικά και έδιναν άμεσα τη συμπυκνωμένη   αγανάκτηση των πολιτών.

Το κυρίαρχο σύνθημα Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, δονούσε επί πολλές ώρες στην Αθήνα και έδινε το μήνυμα της Εθνικής Ενότητας ενάντια στην νέα κατοχή.

Βέβαια αυτή η τεράστια και μεγαλειώδης παρουσία του κόσμου, δεν ήταν δυνατό να μείνει χωρίς την αναγκαία «δυσφήμιση», αλλά  και για  μελλοντική αποθάρρυνση άλλων κινητοποιήσεων.

Το σχέδιο αυτό όπως πάντα, ανέλαβαν να το εκτελέσουν οι «γνωστοί-άγνωστοι» και όχι μερίδα από διαδηλωτές όπως πολλά ΜΜΕ μετέδιδαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: