Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ “ ΣΠΙΘΑ” ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε  η 1η Ιδρυτική Συνάντηση Ενεργών Πολιτών του Δήμου Βάρης–Βούλας-Βουλιαγμένης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα 13 Φεβρουαρίου 2011, στην Πνευματική Εστία της Βούλας.

Παρά το γεγονός ότι από τους διοργανωτές της εκδήλωσης, σκόπιμα  δεν έγινε καμία ιδιαίτερη κινητοποίηση, πέρα από δύο ανακοινώσεις που δημοσιεύθηκαν στην εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΒΔΟΜΗ», η αυθόρμητη προσέλευση 100 και πλέον πολιτών στη συνάντηση αυτή, έδωσε  αισιόδοξα μηνύματα για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Ο Δημήτρης Κυπριώτης, στρατηγός ε.α από τη Βάρη, ο Κώστας Βενετσάνος, εκδότης της εφημερίδας ΕΒΔΟΜΗ από τη Βούλα και ο γνωστός  αρθρογράφος  Γρηγόρης Ρώντας από τη Βουλιαγμένη, είχαν το συντονισμό της εκδήλωσης και έβαλαν το πλαίσιο της παραπέρα πορείας της Κίνησης.

Στη συζήτηση που επακολούθησε μεταξύ των διοργανωτών της συνάντησης και των πολιτών  που παραβρέθηκαν σ’αυτήν,  τοποθετήθηκαν εποικοδομητικά πάρα   πολλοί και κατέθεσαν τις  προτάσεις και τις ιδέες τους.

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό υπήρξε το γεγονός ότι, στην υπόψη  συνάντηση έδωσαν το παρόν τους και αρκετοί νέοι, πράγμα που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε παρόμοιες εκδηλώσεις, οι οποίοι με τις τοποθετήσεις τους χαροποίησαν ακόμη περισσότερο τους συγκεντρωθέντες.

Αποφασίστηκε η συγκρότηση  Επιτροπής Πρωτοβουλίας της Κίνησης και αμέσως μετά θα επακολουθήσουν συγκροτημένα βήματα ενεργειών, σε συντονισμό πάντα  με τις “ ΣΠΙΘΕΣ” που έχουν ανάψει σ’ όλη την επικράτεια της Χώρας.

Ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Υμνητής της Ρωμιοσύνης με την παγκόσμια αναγνώριση, πρέπει να αισθάνεται πολύ υπερήφανος, γιατί  η “ΣΠΙΘΑ” του προσανάμματος που άναψε, με πολύ γρήγορους ρυθμούς είναι έτοιμη πλέον να “φουντώσει”.


                                                                 
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: