Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Δημοτικό Συμβούλιο Βαρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.Πρώτεςεπισημάνσεις.


Αποφεύγω συστηματικά τον τελευταίο καιρό να αναφέρομαι σε θέματα του Δήμου μου, αν και φύσει αυτοδιοικητικός, γιατί πιστεύω  ότι στη νέα δημοτική αρχή πρέπει να δοθεί χρόνος για να «ξεδιπλώσει» τις πολιτικές της και στη συνέχεια  να κριθεί με βάση την εφαρμογή του προγράμματός της και την αποτελεσματικότητά της.

Την αρχή όμως αυτή απεφάσισα για πολύ λίγο να την παραβιάσω,  ύστερα από τα όσα κατ’επανάληψη απαράδεκτα συμβαίνουν, στη διάρκεια των Δημοτικών Συμβουλίων.

Κύριος και δημιουργός αυτών των καταστάσεων είναι ο Δήμαρχος  κ. Κασιδόκωστας, στον οποίο και ευθέως αναφέρομαι, γιατί με την περιφρονητική συμπεριφορά και τον προσβλητικό του λόγο, θίγει κατά τη δική μου γνώμη, όχι μόνο τους συναδέλφους του, αλλά και  κάθε νοήμονα δημότη που παρακολουθεί τα δρώμενα στο Συμβούλιο, από τη θέση του ακροατή. Και από τη θέση αυτή τον κρίνω.

Οι αφορμές από τα σημερινά λεκτικά ατοπήματα του Δημάρχου υπήρξαν πάρα πολλές, όμως δε θα μπω στον πειρασμό της αναφοράς των, για το λόγο που ανέφερα εισαγωγικά και επειδή θέλω να τρέφω την ελπίδα, ότι ύστερα από όσα συνέβησαν σήμερα στο ΔΣ, δε θα υπάρξει παρόμοια συνέχεια.

Τελειόνοντας τη σύντομη αυτή  παρέμβασή μου, θα ήθελα ρητορικά και μόνο να σημειώσω, μιας και η συγκυρία των διεθνών γεγονότων το αποδεικνύει ακόμη μία φορά, ότι:

 Η κατάληξη κάθε καθεστωτικής αντίληψης ή διαχείρισης, ποτέ δεν έφερε καλό αποτέλεσμα.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: